Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blahblah

GŁODÓWKA

Polecane posty

Od jutra zaczynam głodówkę! Zaczynałam już w poniedziałek ale mi się nie udało. Przy wzroście 163 ważę 60 kg, chcę schudnąć 10 kg. Myślę tak na razie o 10 dniach, a czy wytrzymam to już zostaje wielką zagadką ;] Jeżeli ktoś chce się przyłączyć to zapraszam, w kupie raźniej :D

głodówka to najgorszy sposób odchudzania ;) lepiej ćwiczyć jeść trochę mniej i więcej warzyw, owoców w diecie

Ja mam 176 cm i waże 49 kg. Nie odchudzam się ani nie mam głodówek poprostu uwielbiam sport imprezy nie lubie jeśc nie sprawia mi to przyjemności ale kiedy jestem naprawde głodna to wpiepszam co mam pod ręką nie zwracam uwagi ile kalorii czy ile tłuszczu. Właśnie mi przypomniałas że dzisiaj jeszcze nic nie jadłam. Wstałam o 12 usiadłam od razu do komputera jakos jeszcze nie jestem głodna za godzine przyjedzie mama z pracy to może coś ugotuje... a jak nie to trudno przeżyje

Gość ewelina318
Dam Ci dobry sposób na odchudzanie. Jedz to samo co do tej pory tylko o połowę mniej. Mój mąż schudł tak już 10 kilo

Albo jak np. chodze do szkoły. Wstaje późno nie starcza mi czasu zeby zjeśc śniadanie zreszta to nie ważne dla mnie bo rano mnie mdli więc nic bym nie przełknęła idę do szkoły i nie biorę ze soną żadnych pieniędzy nic sobie nie kupuje. Wracam o 15 do domku jem obiad i ide się uczyc a ucze sie duuużo po 6-7 H Na noc nie powinno się jeśc ale ja jem bo jak jestem głodna to nie zwracam uwagi na żadne zasady żywienia. Matka na mnie krzyczy że jestem skóra i kości chłopak powiedział że mam przytyc bo nie lubi takich chudych ale co ja poradze

Gość do jaaaaaaaaaaa
przychodzi matka zarobiona z pracy i gowniarze jeszcze obiad gotuje, a nie pomyslalas zeby cos matce upichcic zamiast na kafee siedziec???

jaaaaa:) -> przy twoim wzroście ważysz za mało powinnaś przytyć ze 5 kilo

Mama mi nie pozwala gotować. Ona je w pracy. czasami jak wraca to gotuje a jak jej sie nie chce to nie

Jedyny problem z moją wagą jest taki że od 4 lat zapuszczam włosy i nie chcą mi urosnąc :/ Nawet do ramion nie sięgaja. Za mało białka czy coś tam. No to próbowałam raz jeśc bardzo bardzo dużo i to samo białko czyli mleko twearogi jajka parówy -mają najwięcej ale udało mi się najwięcej dobić do 20 g białka na dzień a lekarz powiedział że powinnam jeśc około 100 :/ Moje biedne farbowane włosy