Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialaja

mam pytanie dot. oswiadczenia do pracy licencjackiej

Polecane posty

Gość niesmialaja

w pracy musi byc oswiadczenie,z e nasze wypociny nie s aplagiatem. zajmuje to cala strone a4, mozna to sciagnac, czy to trzeba przepisywac, czy dostaje sie z dziekanatu? tylko to niewygodne, bo lepiej, zbey bylo wydrukowane od razu razme z praca. skad wy to braliscie? bo ja znalazlam tylkow formie pdfu

Gość ja ze stony uczelni
ściągnełam w formie pdf i wydrukowalam

Gość niesmialaja
ale pozniej masz miec to w pracy, a ja idziesz wydrukowac prace i oblozyc, to co, dajesz im to i mowisz, zeby wlozyli w odpowiednie miejsce?

Gość paszport dla dziecka
dokładnie tak. u mnie promotor podał dokładna kolejność poszczególnych "wkładek". oświadczenei było w pracy, przed stroną tytułową, na drugiej kartce (nie licząć okładki twardej)

Gość niesmialaja
wlasnie w ktorym miejscu to ma byc, to wiem, bo mam przykladowa prace, ktora kierowalsie moj promotor, ale tego pdfu ladnego nie moge znalezc, tamten jakis powykrzywiany itpitd.

Gość lalalalalalalalalalalala
Mam takie oświadczenie w wersji word. Jeśli chcesz to podaj maila a Ci wyślę. Wygląda na uniwersalne, ale nie wiem czy dana szkoła ma takie samo, czy się czymś różni

Gość niesmialaja
wlasnie z tego co widze, to nawet wydzialowe sie roznia, wiec Twoje pewnie tez bedzie inne.ale dziekuje;)

Gość lalalalalalalalalalalala
Ale skoro masz w pdf to przepisz do worda na odpowienią stronę (za str tytułową) i tyle. Później drukujesz wszystko razem, a w wersji elektronicznej pracy też już będzie.

Gość niesmialaja
no ale wlansie nie chce mi sie tego przepisywac, bo sporo tego i zatsanaiwlaam sie, czy trzeba przepisywac, czy moze macie jakies inne sposoby itd.

Gość takuma
Żeby studentka nie mogła sobie poradzić z takim banałem to wstyd. Przekształć sobie pdf na worda albo tak jak ktoś już Ci wyżej podpowiedział wydrukuj to i dołącz kartke z oswiadczeniem w odpowiednim miejscu i po problemie.

Gość zielona gąska
A nie musisz mieć całej pracy w pdfie? U nas na uczelni jest taki wymóg

Gość niesmialaja
nie, u nas nie ma takiego wymogu. wstyd to krasc, ja sie dopytuje, bo sprawdzam, czy moj sposob myslenia jest dobry, czy moze studenci maja inne-lepsze o ktorych nie wiem. dzieki za pomoc. pozdrawiam;)