Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 franczeska kokotti

Czy przegrana matura z matmy swiadczy o braku mozgownicy??

Polecane posty

Go艣膰 franczeska kokotti

Odpowiedz brzmi: TAK, bo jesli na 50 pkt ktos nie zdobyl tych manych 15, ktore zaliczaja, moze smialo powiedziec, ze przegral zycie:o

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 agraawkaaa
oczywiscie ze tak :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kikkor
tak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 franczeska kokotti
mam nadzieje ze brak jakiejkolwiek dyskusji swiadczy o tym, ze maturzysci takze zdali sobie z tego sprawe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nieeeeeeee
Nieeeeeeeeeee,sluchaj ja mam teraz 36 lat, z matmy zawsze dnooooooo,tysiace korepetycji,na maturze wybralam historie,jestem po dobrych studiach,pracuje za graniza,a za matma mam doczynienia tylko jak place rachunki,nie martw sie,jestes hum,anista

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 soldier of loveeee everyday
sorry, ale tego nie da艂o si臋 nie zda膰. Oni nie mogli da膰 ju偶 nic 艂atwiejszego. Mo偶e niekt贸re wymaga艂 my艣lenia ale nic poza tym. Wzory mia艂o si臋 pod r臋k膮 w ksi膮偶eczce. Nie mogli da膰 przecie偶 zadania w stylu: podaj wz贸r ci膮gu aryrmetycznego Albo ile to jest 2+2= ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kikkor
waln臋li jakie艣 procenty i 艣redni膮 rodem z gimnazjum a tu 25% niezdanych matur to boj臋 si臋 o przysz艂o艣膰 polski...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 le艅 i nieuk ze mnie
ja naprawd臋 chyba nie mam jednak m贸zgownicy :O Mia艂am dobrze zrobione zadania, ale je poskre艣la艂am :O Zawsze moja nauczycielka z matematyki na mnie wrzeszcza艂a, 偶ebym nic nie skre艣la艂a, ale ja nie pos艂ucha艂am :O Teraz mam magiczne 14 punkt贸w :classic_cool: Ale w sumie niema tego z艂ego co na dobre by nie wysz艂o :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agraawkaaa
DOK艁ADNIOCHA :PP ja t艂umok matematyczny z ledwo 2 na koniec wiem ze mam zdana ta mature i to ca艂kiem przyzwoicie jak na mnie bo okolo 60 % jak ja zdalam to wszyscy powinni zdac :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anonymous_1333337
Jaka艣 subiektywna ocena z danego przedmiotu nie 艣wiadczy o warto艣ci czy umiej臋tno艣ciach danego cz艂owieka, ani tym bardziej o czym艣 takim jak "przegrane 偶ycie" tylko o jego s艂abo艣ci w danej dziedzinie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kikkor
mam tylko nadziej臋, 偶e to by艂o tylko tak na rozgrzewk臋 i z roku na rok poziom matury z matmy si臋 b臋dzie podnosi艂. mo偶e w przysz艂ym roku dadz膮 ju偶 tabliczk臋 mno偶enia w zakresie 100 :classic_cool: te偶 mia艂am s艂ab膮 2 rok w rok a zda艂am na jakie艣 60% je艣li ja totalny t臋pak zda艂am to boj臋 si臋 o ten kraj

Udost臋pnij ten post

ja uwa偶am 偶e takie osoby kt贸rych na maturze nie czeka nic dobrego (czyt. nie b臋d膮 umieli nic zrobi膰) - nie powinno si臋 przepuszcza膰 do klasy maturalnej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 le艅 i nieuk ze mnie
No dobra, przyznaj臋. Matura z matematyki w tym roku by艂a 艂atwa. Gdybym nie skre艣li艂a swoich zada艅, to mia艂abym j膮 na pewno zdan膮. My艣l臋, 偶e nie tylko ja jestem w tak "nieszcz臋snej sytuacji", dlatego niema co generalizowa膰.

Udost臋pnij ten post

ale fakt, to nie 艣wiadczy o przegranym 偶yciu znam osobi艣cie dziewczyn膮 kt贸ra uko艅czy艂a liceum z paskiem a jest totalnym g艂膮bem i muflonem, jest ma艂o bystra a takie wyniki uzyska艂a tylko dzi臋ki kuciu na pami臋膰. To nie odzwierciedla tego jakim jeste艣 cz艂owiekiem.

Udost臋pnij ten post

skoro masz 14 pkt to spoko loko zdasz. Oni licza punkty za kazde dobre obliczenia, nie martw sie!! Nauczyciele powinni sobie wziac do serca i bardziej sie starac, bo z tego co widze wiekszosc narzeka na matematke:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 le艅 i nieuk ze mnie
skoro masz 14 pkt to spoko loko zdasz. Oni licza punkty za kazde dobre obliczenia, nie martw sie!! Ale 偶eby zda膰, to nale偶y mie膰 15 punkt贸w. Poza tym ja swoje poprzednio dobrze zrobione zadania skre艣li艂am, poniewa偶 zacz臋艂o mi si臋 wydawa膰, 偶e by艂o to za proste i zrobi艂am je na nowo, tworz膮c swoj膮 w艂asn膮 matematyk臋 馃槶 Zreszt膮, chyba ju偶 wol臋 nie zda膰, ni偶 zda膰 z 15 punktami, poniewa偶 b臋d臋 mog艂a to w sierpniu poprawi膰,

Udost臋pnij ten post

Przejrza艂am arkusz, za czas贸w szkolnych z matmy nie by艂am szczeg贸lnie dobra, ale zda膰 bym to dzisiaj bez przygotowania spokojnie zda艂a. Zadania typu odczytanie z wykresu, policzenie 艣redniej, czy procenty: mia艂am to w podstaw贸wce (8 klas), kilka rzeczy, kt贸re by tylko trzeba by艂o powt贸rzy膰, ale te偶 nie jaka艣 szczeg贸lna filozofia.

Udost臋pnij ten post

ja mam 11 dobrze. 9 藕le, a w 5 poprostu nie pami臋tam co zaznaczy艂am. plus + robi艂am zadania otwarte. wi臋c my艣le, 偶e te 4pkt 艂atwo b臋dzie mi zdoby膰.

Udost臋pnij ten post