Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana jak zwykle

Co sądzicie o tych sukniach???

Polecane posty

Gość katariiiiina
nr. 1 bardzo ladna, pozostale 2 sa slabe

Pierwsza ładna ale trzeba do niej mieć nieskazitelne plecy bo bardzo dużo odsłania. Druga ładna klasyczna- fajny dekolt w serduszko. Trzecia mi się nie podoba wcale.

Gość poradzcie mi
ewentualnie nr 2

Gość żadna- poszukaj jeszcze

kurcze, a ja się własnie skłanialam najbardziej ku 3 :( podoba mi się, jak wygląda na tej dziewczynie ze zdjęcia, wyglada na smukłą, bo ta w tej pierwszej to troche taka matrona wychodzi, chociaz tez jest ładna

Gość
najlepsza 2

w sumie to ta druga i trzecia sa do siebie bardzo podobne, gdyby ta trzecia była bez ramiączek. Tylko w tej srugiej nie podoba mi się z abardzo to podpięcie z tyłu. Zastanawiam się, w której wygladałabym szczuplej, bo jak się domyślacie szczuplutka nie jestem

Gość różoew korale
wszystkie nic specjalnego takie nijakie

Gość trzecia bardzo pogrubia
panna młoda wygląda jak w rozmiarze 46 a nie 40, pierwsza niezła, ale wygląda jakby był za maa i sta taka "niedosznurowana". Najlpesza druga, ale nie wiadomo jak będzie na puszystej osobie, bo trochę kg tu i tam potrafia zepsuć każdą suknię

Gość magmardo
Gdybym ja miała wybierać spośród tych trzech, to wybrałabym ostatnią. Chociaż szczerze mówiąc żadna nie rzuciła mnie na kolana.

Gość miałam 2
ja miałam w dniu ślubu drugą, ale obciełam tren by było mi wygoniej :) I byłąm zadowolona z wyboru :)

Gość takie oklepane trochę
Hmm suknie takie średnie jak dla mnie, ale jak już to druga, ale bez trenu bo tren rzeczywiście psuje tył.

Gość anaaaa
Hey dziewczyny!:) nie udzielalam sie wczesniej, ale licze na Wasza porade... mianowicie chodzi mi o suknie kolekcji papilio model 1038 http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.mirage.siedlce.pl/kol_papilio/1038tt.jpg&imgrefurl=http://www.mirage.siedlce.pl/kol_papilio.html&usg=__aHgeS3j8db5Csvw3lH0sVYOD0gQ=&h=105&w=70&sz=2&hl=pl&start=6&um=1&itbs=1&tbnid=N-yI8irflpACUM:&tbnh=84&tbnw=56&prev=/images%3Fq%3Dpapilio%2B1038%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26tbs%3Disch:1 co myslicie?:):)

Strasznie tak nimofwata, eteryczna. Tylko dla bardzo szczupłej i delikatnej młodej. I na raczej skromną uroczystość.

Gość anaaaa
mam 177cm wzrostu, jestem bardzo szczupla no i baaardzo podobaja mi sie takie "nimfowate" suknie...;) ale boje sie, ze nikomu poza mna sie nie spodoba;P

Dziewczyny w ramach relaksu przedślubnego zapraszam na warsztaty makijażu Piękno w Twoich Rękach. Z okazji Światowego Dnia Kobiet firma Glazel przygotowała dla każdej uczestniczki zestaw profesjonalnych kosmetyków kolorowych: mascarę, kredkę do oczu, cień sypki, cień prasowany, puder w kulkach, błyszczyk oraz mini podkład Coverderm. Jeśli chcesz zawsze dobrze wyglądać. Pragniesz nauczyć się wykonywać swój codzienny makijaż w sposób prawidłowy, dobierając kolory odpowiednie do swojej urody, wieku oraz czasu i miejsca te warsztaty są właśnie dla Ciebie. Podczas tego warsztatu dowiesz się jak wykonać makijaż, jakie kolory do Ciebie pasują, jak korygować niedoskonałości i uwydatniać to, co warto pokazać. Program warsztatu: Przygotowanie twarzy do makijażu (demakijaż, pielęgnacja) Ogólne zasady w makijażu Etapy makijażu Określanie kształtu twarzy, oczu. Ukrywanie niedoskonałości (sińce, przebarwienia, plamy, wypryski) Dobór i nakładanie podkładu oraz pudru Modelowanie twarzy Nakładanie różu Makijaż oka zasady korekty oczu, zasady kontrastu kolorystycznego Tuszowanie rzęs Korekta i makijaż ust Praktyczne rady Gościnnie wystąpi wirtuoz nożyczek i grzebienia Fryzjer Michał Łożański, który opowie o prawidłowej, codziennej pielęgnacji włosów. Na zakończenie każda z uczestniczek otrzymuje certyfikat z podstaw makijażu Glazel. ________________________________________ Zaczynamy 05.03.2011 o godzinie 9:00 15:30 Cena regularna - 250 zł/os. Z okazji Dnia Kobiet firma Glazel obniża cenę warsztatów do 150 zł oraz sponsoruje zestaw kosmetyków dla Ciebie o wartości 150 zł. Zapisy 668 161 601 /w związku z koniecznością przygotowania zestawów kosmetycznych zapisy i wpłaty tylko do 03.03.2011/