Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .Z.O.N.K.

Okradam dziewczyny. Z wszystkiego

Polecane posty

Gość .Z.O.N.K.

Jakis gumis usunol ten temat czyzby sie niespodobal:) rozkochoje a potem obrabiam do cna

Gość wkurzona złotowłosa
spoko skurwielu, mój pojebany były tez tak robił. Jebnełam chuja i mam nadzieje, ze kiedys sie tym kurestwem udlawi. Czego i tobie pojebie zycze.

Gość nie naśladuj tego peerelowskie
go , durnego serialu, o takim faceciku, co naciągał dziewczyny. O ile wiem, odbywa karę długoletniego więzienia, bo go capnęli i teraz uczy sie grypsować...we Wronkach....

Gość .Z.O.N.K.
Wkurzona- spokojnie,spokojnie bez obelg, a wiec wiesz jak jest samo zycie Kochana:), bede mily,czuly,tulil cie,sympatyczny,do rany przylóz,cie kochal ale do poki bedziesz miec pieniazki:) ha! jest wiele madrych chlopakow jak ja ha!

Gość .Z.O.N.K.
Dobra,dobra nikt zato za kratki nieidzie moze tylko ida na filmach :)ha! potem cie zdradze na oczach twoich i mnie zostawisz i sprawa zamknieta ha!

Gość kljf
ja mam kasę ale niestety nie lubię się dzielić. Ale czułości od faceta wymagam. więc mi byś nic nie zabrał

Gość .Z.O.N.K.
Kotku zamacil bym ci szybciutko w glowie samy spojrzeniem ha! Jeden dzien i jestes moja ,wiem co mowie

Gość nie naśladuj tego peerelowskie
film kochany był na faktach autetycznych, nie przypominam sobie nazwiska tego durnia, ale widziałem wywiad z nim nie tak dawno w tv

Gość kljf
twoja-może tak, gdybyś mi się spodobał. ale od moich pieniążków z daleka. a poza tym facet, co ciągnie kasę od kobiety dla mnie to nie jest mężczyzna. facet MUSI mieć swoją kasę. bo inaczej musiałby się ze mną rozstać. WOLĘ BYĆ SAMA NIŻ SPONSOROWAĆ JAKIEGOŚ NIEUDACZNIKA

Gość .Z.O.N.K.
NiE boje sie ha! mam nawet auto od jednej:)! Oczywiscie bylej:) i co? Sprytnie ha! moze wkacu trafie na domek dlamnie? Mam juz na oku taka jedna ha!

Gość kljf
to powodzenia. ja niestety jestem jedynaczką i z tąd u mnie ogromna niechęć do dzielenia się. ale gdybym trafiła na ciebie to MOJA WADA ZAMIENIA SIĘ W MOJĄ KORZYŚĆ.

Gość Lala Malowanaaaaaaaaaa:P
Ha! :P co za idiota :D kochanie "bujać to nas a nie las" myślisz ,że taki sprytny jesteś :D Ty byś się łasił koło mnie myśląc ,że mnie na coś naciągniesz a po godzinie został byś bez pieniędzy i kluczyków do auta :D

Gość .Z.O.N.K.
Kotku wyciagnolbym od ciebie pieniazki ale pomalutku jak mróweczka :)ha! A jesli nic bys jakims cudem niewydala na mnie to szybciutko bym znalazl inna sponsorke :)ha! a teraz ta ktora mam nawet mi za internet placi :)ha!

zgadzam się z tobą, miałem kolegę w szkole, co potrafił każdą omotać, ale niestety, wącha kwiatki od korzonków, zbyt dużo % i ślizga droga.

Gość kljf
nie wyciągnąłbyś ode mnie bo jak napisałam nie lubię się dzielić, a jako kobieta lubię być traktowana jak księżniczka, więc to ty musiałbyś mi dawać

no kto mi przypomni ten peerelowski serial , o tym naciągaczu.....zaczyna się jak płyną kutrem po Bałtyku i ryba kiepska......

Gość .Z.O.N.K.
Achtung dasz pieniazki nic ci to nieda co napisalem a faceci niesa podli tylko inteligetni bo niemusza robic. a ty kolezanko dalabys pieniazki Piekne jest Zycie! Ha

Gość kljf
facet związany ze mną MUSI ROBIĆ. mi nieudacznik niepotrzebny

Gość .Z.O.N.K.
Ksiezniczka ha ja niema ale bede mial bo wspadku mam dom i juz na dniach jestem a tymczasem pozycz mi pieniazki kocham cie ha!

Gość gimgowno sie nudzi

Gość średnia mi
Jak dobrze, że nie mam kasy :D

Gość .Z.O.N.K.
Bedziemy miec dzieci ale to niewazne kochanie kupie ci wszystko co tylko zapragniez a teraz pozycz mi wiez ze jestes moim swiatem ,potem wspanialy sex i pozyczka 100% ha, wszystkie jestescie takie same dacie wszystko za odrobine ciepla:) ha!

Gość ja daje -3/10
jezyk ,pisownia składnia wyjatkowo tepego idioty ,słaba wyobraznia ,monotematyczne teksty

Gość .Z.O.N.K.
Poza tym Kochacie mnie:) do dzis mam 3 zonate co daja mi kase za milczenie przed mezem:) ha! I co da sie? Da sie!!! ale chce miec juz wlasny domek i to rozegram na 6+! Ha! Kaske mam mam:) ale dla siebie:) ha, a dla ciebie bede mial a teraz mi pozycz:) ha

Gość .Z.O.N.K.
Mozesz byc gruba,brzydka,zezowata, itp ale peiniazki musisz miec albo twoi rodzice dlamnie,ale biednych nieznosze :)! Ha