Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaczusiaKOLIKA

Wasza pierwsza PRACA ??

Polecane posty

Gość KaczusiaKOLIKA

jaka byla ?? Bo ja skonczylam liceum niedawno i nie wiem gdzie mogą mnie przyjąc .. gdzie wy pracowalyscie po skonczeniu szkoly ??

Gość mala niUNIUSAAA
noo piszcie :D

Gość dziodgdhd
isc na staz z u.p. i zrobic jalies szkolewnie, po l.o. ja mialam staz w urzedzie miasta

Gość mala niUNIUSAAA
bo tez jestem ciakawa waszych doswiadczen :D

Gość KaczusiaKOLIKA
a czy mozliwe jest zebym dostala prace np w rossmanie ?? bo staz nie bardzo mi odpowiada..

Gość dzzxsaa
pracewsklepie czy gdzie kolwiek jest bardzo ciezko dostac swiezo po szkole, jesli nie ma sie zadnego doswiadczenia...ja szukalam rok az wkoncu poszlam nastaz...no chybaze masz znajomosci;)

jeszcze sie napracujesz w rossmanach! dziewczyno staż bardziej Ci się przyda zawsze to jakieś inne doświadczenie do c.v nie rezygnuj jesli by Ci dali szanse a idziesz gdzies na studia?

a powracając do tematu ja po liceum wyjechałam na rok do pracy do Francji teraz dopiero startuje na studia , to była moja pierwsza praca w pakowalni czekolady:) a teraz jestem na szkoleniu i będe odbywać staż a pozniej praktyki zawodowe to bedzie kolejna moja praca i wiesz ja tez szukałam pracy w rossmanie na poczaatku ale doszłam do wniosku ze szkolenie i staz bardziej mi sie teraz opłaca :)

Gość mala niUNIUSAAA
tak mam zamiar studiowac ale zaocznie :) fajna praca ta z czekolada :) hihi zazdroszcze :) czyli ze odradzacie rossman ??

hehe no wiesz chciałam zarobić jakaś większą kasę na początek bo tez ide na zaoczne studia i obawiałam się ze nie znajdę odrazu pracy a potrzeba kasy na te studia ale teraz udało mi się znaleść szkolenie i gwarantowane praktyki więc jest dobrze no a tak ogólnie odradzam rossmana to pozostaw sobie na koniec w razie gdyby szukac pracy w sklepie a teraz lepiej zdobywac jakies inne doswiadczenie typu staże czy szkolenia to Ci się przyda a na jaki kierunek się wybierasz?

Gość LDSalm mmmm
Kosmetologia :)

Gość mala niUNIUSAAA
Kosmetologia :D