Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhgvggfht

zastanawiam się co dresiarze i wieśniaki widzą

Polecane posty

Gość hhgvggfht

w starym bmw 7, golfie III, hondzie civic coupe, a jeszcze bardziej mnie zastanawia co te ich blachary widzą w nich a może w ich autach

Gość NIEKTÓRZY NIE MAJA KASY ...
AAA

Gość hhgvggfht
jak się nie ma kasy to się nie kupuje bmw 3,5 litra

Gość hhgvggfht
a po za tym czy te samochody to są najtańsze na rynku czy co?

Gość ale o co tak właściwie chodzi?
a co mają jeździć zmiewieściali może vw polo, clio, a może najlepiej jak ostatnie cioty PUNTO? :O poza tym golf 3 fajny i niezawodny, bmw 7 to klasyk a civic coupe to sama nie wiem :P

Gość
w niemczech tez wiele wieśniaków jeździ starymi bmw.

A tak poza tym to jestem blacharą :)

Gość cdewsx
A Ty co preferujesz? I dlaczego Twoje preferencje są lepsze od tych "dresiarskich" i "wieśniackich"? Wytłumacz to i swoją pogardę dla innych oraz od kiedy to samochód, którym się jeżdzi świadczy o człowieku, a nie na przykład jego postawa wobec świata i innych, a nie jego czyny.

Gość
dziwne, nigdy nie widziałem dresa w takim aucie. oni czesto jeżdżą 3 e36

Gość hhgvggfht
a najzwabawniejsze jest to że taki dres udaje nie wiadomo jakiego kozaka bo ma 20 letnie bejce 3,5 litra + lpg a laski na to lecą bo pewnie myślą że taka bejca to ze 20tys warta

Gość hhgvggfht
nie ważne wszystkie te stare bmw, wieśwageny golfy, hondy civic to są fury dresiarzy i nikt mi nie powie że tak nie jest

Gość Marioooolka
muj byly ziomek jeździl, golfem trujkom, powiem tak autko bardzo fajne na zimnego łokcia mozna jeździc suppcio, jedyny defekt to malo miejsca na tylnim siedzeniu, ale pszynajmniej sobie moje kochanie czyścilo łysine pszy okazji taksze kochani morał z tego taki, rze nie ma tego zlego, co by na dobre nie ywszlo

ja Ci powiem, że tak nie jest. A Ty jesteś pajacem i masz meeeega kompleksy. Tak poza tym to nie jestem blacharą, dzięki za podszyw ;)

Gość cdewsx
Samochód jest dla Ciebie kryterium, według którego oceniasz innych ludzi. To jest pozbawione sensu. Do kąxdego rodzaju samochodu można przypisać negatywne cechy właściciela. Tyle, że to jest bez sensu. Ludzi nie poznaje się po marce i wieku samochodu. Możesz widzieć dźentelmena w bentleyu, ale nie wiesz kim jest i co stoi za jego pieniędzmi i czy nie bije żony i dzieci, możesz widzieć luzaka w sportowym mercedesie, ale nie wiesz czy nie jest złodziejem i pedofilem, itd. Możesz widzieć chłopaczka w starym bmwm, ale może nie ma pieniędzy, kupił autko od zioma na podwórku, ale jest bardzo dobrym człowiekiem, który na przykład opiekuje się swoją schorowaną matką. Zrozum więc, że Twoje oceny są kompletnie pozbawione sensu i świadczą jedynie o Twoim zagubieniu.