Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staraczka2010

staranka o drugie bobo

Polecane posty

Gość staraczka2010

Witam! Razem z mżezem rozpoczynamy staranka o drugie dziecko. Mam już synka-(6 miesięcy). Włąsnie mam dni płodne, zatem staranka w toku, Kto ze mną?

Gość to tylko ja......
chyba twój mąż z tobą:o

Gość jak królicaaaa
dziecko 6 miesięcy i juz drugie

Gość mam pytaneczko
kupeczke dzisiaj robilas ? i obiadeczek ugotowalas ? mezusiek nie bedzie mial sily wsadzic kutasiczka w twoja pizdeczke

Gość agata bbb
nie za wczesnie a potem bedziesz pisać na kafe ze nie dajesz rady z duzym brzuchem i dzieckiem które zaczyna szybko biegac;/

Gość kolejna????????
później to będzie pisała, że jaka to wredna teściowa, bo nie chce jej pomagać

Gość bobo.....
Wiekszosc kobiet stara sie DZIECKO. Ty o bobo?

A ja trzymam kciuki za autorkę. Sama zaszłam w drugą ciążę kiedy mój synek miał 7 miesięcy i wcale tego nie żałuję. Owszem jest ciężko ale nikt nie obecywał że będzie lekko.

Gość nigdy jedno po drugim
ta mówisz, bo chcesz aby ktoś inny też sie męczył jak ty, tym samy jest ci przyjemniej, że nie tylko ty taka jesteś niemyśląca

a co w tym męczącego? Moja koleżanka ma pięciolatkę i w lutym urodziła drugie i ona to się męczy bo jej mała ciągle ryczy i straszy ze ucieknie z domu bo mama jej nie kocha- taka zazdrosna o brata. Im mniejsza różnica tym mniej takich "akcji" i dzieci szybciej łapią kontakt. Ale mam wrażenie, ze te odpowiedzi są tylko po to by sobie ulżyć a nie po to żeby cokolwiek wnosiły do tematu dzieci rok po roku.

Gość hertyw
dajcie dziewczynie spokój , co wasto obchozi ? Jej sprawa Ktos ma ochotę to się przyłaczy , po co ja znowu atakować , to jej i jej męza decyzja , oni będą wychowywać swoje dzieci , nie wy

czy to napewno forum ciaza porod macierzynstwo wychowanie? jesli tak to wiekszosc z was pomyslila dzialy:/ kurcze co tak bardzo meczy was ze ktos napisal bobo , albo ze sie stara o drugie majac jedno male.w gruncie rzeczy moze i meczarnia wieksza na poczatku ale z czasem jest o wiele lepiej a pozniej gdy jedno ma 4 latka i nie robi w pieluchy to nie wpada sie w kolejne pieluchy ale ma sie dwoje bez pieluch;) a narzekanie i biadolenie to niektorzy maja w genach niezaleznie od syuacji..dla jednych bedzie raj a dla innych pieklo powodzenia staraczko:)