Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRO ANA13

jestem pro ana .... pomożecie troszke?!!!

Polecane posty

Gość PRO ANA13

hejcia wam.. postaram się krótko.!! mam 170 cm i 57 kg. jestem tłusta wiem, ale już nie długo... (pro ana- znaczy za anoreksią) no i problem polega na tym, że mojej mamie nie wytłumaczysz, ze niechcesz obiadu.. ;( z innymi posiłkami jest innaczej bo nie jadam przy iej, ale obiad.. masakra... kiedy tlyko mam możliwość, to wyżucam natychmiast jedzenie.. ALE CO ZROBIĆ, JEŚLI JEST SYTUACJA KIEDY NIE MOŻNA TAK ZROBIĆ?? albo inaczej .. JAK ZROBIĆ, ZEBY BYŁA SYTUACJA, WKTÓREJ BEDĘ MOGŁA WYŻUCIĆ? POMOCY.!!!!!!

Gość gadugadu nocą
ile masz lat??

Gość PRO ANA13
o co ci kaman?? jasniej? niby co ja takiego robie??

Jeśli to prowo, nieśmieszne. A jeżeli nie, to to chore ! Wiesz, że na anoreksję się umiera ? Ta 13 to wiek? Sądząc po tej wypowiedzi tak właśnie jest .. :o Opanuj się dziewczyno i poczytaj o anoreksji . :o

Gość akwarelka 1991
ja mam 170 i 56 i uwazam ze wygladam normalnie ... co ty sobie zarzucasz ? :-O

... opanuj się dziecko. pro- ana znaczy idiotka. chcesz sie odchudzac rob to z glowa, cwicz dbaj o cialo. chyba ze chcesz byc oblesnym chodzacym szkieletem rzygajacym jak zje cwiartke jablka. wypadna Ci wlosy, zeby. Jak bedziesz miala szczescie to Cie wylecza, a jak nie to zdechniesz. tak czy inaczej zmarnujesz najlepsze lata zycia. inaczej Ci nie pomoge. zacznij myslec.

Gość eleeee
daj telefon do mamy...bo chyba jest slepa

Gość gadugadu nocą
to ja powinnam chyba isc pod pociąg, bo mam 165 cm wzrostu i waże 56 kg!! oim zdaniem wyglądam ok, w sam raz, a wszyscy w koło mówią ze jestem za chuda. Dziewczyno, masz idealną wage do wzrostu!!!!

Gość PRO ANA13
czytałam wszytsko już chyba o anoreksji i jestem jak najbardziej za.!!!! po prostu.. zdania nie zmienie.!! i tyle...

czytalas? i wybralas sobie ze chcesz chorowac na chorbe psychiczna? chcesz byc chuda to o siebie dbaj. a pro-ana to samobojstwo na raty. pomysl w tym pustym mozdzku o swojej mamie i o tym co jej zrobisz.

nie oglądaj Włatców móch, bo ci nie wyjdzie to na zdrowie, najstrsza anorektyczka miała 32 lata i żyła wyjątkowo długo. Odejmij sobie swój wiek od 32, będziesz wiedzieć ile jeszcze pożyjesz i zacznij dawać chłopakom, bo ci czasu zabraknie na dziubdzianie....jak stracisz okres i ochotę.....

już myślałem że pro-anal a tu jakieś pierdoły o anoreksji:O zapowiadał się ciekawy topik o analu i jak zwykle lipa:O🖐️ pro-ana ? pierwsze słysze takie określenie:D są podobne? typu pro-alko, pro-nar itd? ludzie którzy chcę się koniecznie uzależnić i wpędzić do grobu? 3/10 ps.jesteś raczej noob-ana a nie pro🖐️

Gość rysjr5jyrjfgj
ja zawsze szlam do pokoju i bralam z obiadu tylko takie rzeczy ktore moglam oddac psu np 2 kotlety bez ziemniakow i potem mu oddawalam:p sniadania zazwyczaj nie jadlam tylko bralam do szkoly i oddawalam kolezankom albo bach do smietnika:D a kolacje zawsze mozna powiedziec ze sie na miescie zjadlo:p

skoro juz o wadze mowa to ja z punktu widzenia autorki jestem chodzacym mamutem nie majacym prawa zyc hehe lecz sie kobieto bo anorexia to choroba psychiczna sa od tego specjalisci napewno ci pomoga

Gość do tym razem to znowu ja
no mało nie padłam na Twój komentarz.. :D