Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia sprawa

Mam jakieś takie duże google. Czy to normalne?

Polecane posty

Gość głupia sprawa

Wbrew pozorom temat jest bardzo poważny i nie jest to broń boże prowokacja :D Otóż włączyłam przed chwilą google i objawiło mi się w jakiejś dziwnej powiększonej postaci :O Przy wpisywaniu czegokolwiek automatycznie mi pisze pogrubioną czcionką. No i po wyszukaniu wyskakuje mi jakiś badziew, taki pasek boczny :O Nie wiem, czy to problem globalny spowodowany kolejnym ulepszeniem google, czy też coś namieszałam. Jakoś kaczo to wygląda i nie mogę się odnaleźć :O P.S. Blondynką nie jestem :D

Gość ta co z konia spadla
Tez tak dzis mam i tez mnie denerwuje ten pasek po lewej stronie 😠

Gość narzedzia tresć
czcionki

zobacz w prawym dolnym rogu na ile masz % widoczność strony. Jeżeli nie masz ustawione na 100 % tylko więcej, to pewnie dlatego . ;)

Gość głupia sprawa
Czyli nie jestem sama z tym problemem? Wspaniale :) W sumie nic nie mieszałam w narzędziach, bo potem z reguły ciężko mi odmieszać z powrotem, ale już miałam stracha, że coś pozmieniałam. Da się jakoś inaczej przywrócić stare dobre google? :(

Gość jak ty sie boisz zroic cokolwi
ek podstawowego w kompie co robia dzieci w podstawowce to zdalnie nikt ci nie przywroci

Gość głupia sprawa
:D Niestety taki już mój urok :D Zwykle mam od tego ludzi

Gość blondynka jak sie patrzy
1 otworz strone google 2. wcisnij CTRL i znak - jednoczesnie i tak pare razy az sie zmniejszy pozdrawiam blondynka :)

Gość blondynka jak sie patrzy
a jesli chcesz powiekszyc strone to wcisnij CTRL i + :) jak widzisz nawet blondynki maja to opanowane :P

Gość głupia sprawa
Nie no, bez przesady, sztuczkę z CTR +/- to znam odkąd pamiętam. Do demotów się przydaje :D Chodzi mi tylko i wyłącznie o dziwny wygląd googla i tyle.