Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasienkadg

Ból jajnikow 10dc-pomocy;(

Polecane posty

Gość Kasienkadg

Witam! Jestem w 10dc i dzis tak bola mnie jajniki ze az musialam wziac tabletke przeciwbolowa. Bol promieniuje az do okolicy ledzwiowej i nog...Po tabletce troche przeszlo. mogly by to byc bole owulacyjne ale nigdy tak silnych nie mialam - jedynie jakies tam klucia lekkie. Dodam ze nie zabezpieczamy sie z mezem podczas przytulanek bo stwierdzilismy ze jak dzidzia ma byc to bedzie;) No i dwa dni temu przytulanko tez bylo... Czy ktoras z was moze powiedziec co moze byc przyczyna takiego silnego bolu?

Gość Kasienkadg
up

Gość marlenasisi1
wiatm ja też mam trochę podobne pytanie . otóż brałam tabletki antykoncepcyjne od luetgo przez 2 miesiące i odstawiłam. okres pojwił się 27 marca z odstawienia a poźniej normalny okres już 29 kwietnia , współżyłam 17 kwietnia ale nie było do środka ale poźniej było jeszcze raz partner wytarł penisa ale za drugim razem nie było wytrsku. jest teraz 5 maj a ja mam bóle jak na okres i bolą mnie jajniki i do tego mnie kłuje w brzuchu i bardzo mnie bolą plecy, czy to może być z odstawienie tych tabletek ?

Gość marlenasisi1
zapomniałm dodac ze czasem w piersiach mam jakies takie dziwne uczucie jakby promieniowły i czasem zabolą jak na okres