Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KLUCHA beret

Ktoś Jeszcze ZAŁAMANY MATURĄ ???????????

Polecane posty

Tez sie boje angielskiego... niby probna zdalam na 66% ale mam obawy:/

Gość maturazpolskiegoo
Chelsie ja Ci powiem, ze na probnej tak samo zrobilam, ze nie narysowałam paraboli i dostałam za zadanie 2 pkt, wypisałam tylko x1 i x2, wiec nie wiem jak to teraz bedzie;p

Gość martyna159
matmy banalniejszej nie moglo byc a wcale z niej nie jestem dobra na koniec roku ledwo 2

Gość KLUCHA beret
tez boje sie angola

Nio to bylo przy tym zadaniu za 5 puntow... Ale mam zdane i z tego sie ciesze, byle jutro przetrwac:)

Gość KLUCHA beret
a jak to zadanie za 5pkt zrobilam tak x*y=240 (x+2)(y+5)=360 xy+5x=2y+10 i na tym skonczylam to bedzie dobrze??

Gość taaa to ja dodam
jak ja zdawalam w 2004 roku to nie bylo na maturze matmuy ale za to do liceum w 2000roku byl egzamin z matmy to sie rylam jak dzika swinia hehehe ale jakos zdalam i mam wrazenie ze trudniejsze od tej tegorocznej matruy bylo:o

Gość KLUCHA beret
tzn czy bede miala jakis punkt??

Gość blondynka jak sie patrzy
w sprawie polskiego - ja rozumiem jak ktos nie przeczytal lektury, ale przeciez mieliscie po kawalku tekstu jednego i drugiego wiec szczerze dziwie sie tym ktorzy mieli z tym wypracowaniem problemy.

Nio tak na poczatku bylo... ja zaszlam dalej, wyszla mi delta i obliczylam x1 i x2 i na tym skonczylam... teraz zaluje ze nie zrobilam dalej

Gość KLUCHA beret
odpowie mi ktos na moje pytanie ???;p

Gość blondynka jak sie patrzy
to ja sie pochwale ze egzamin wstepny z matmy do liceum ekonomicznego zdalam na 4 :) sama sobie sie teraz dziwie :)

Gość KLUCHA beret
dadza mi jakis punkt?? :P

oni niby za postep w zadaniu daj po punkcie takze chyba przyznaja ci jeden punkt za to ze dobre wzory podalas

Gość KLUCHA beret
obyy :D bo punkta mi brakuje zeby to zdac wiec Módlcie sie za mnie :P

KLUCHA beret równanie dobrze ułożyłaś, ale to dopiero początek potem trzeba było x postawić do y, rozwiązać równanie, potem obliczyć delte, potem y1 i y2, apotem postawic do tego wzoru by miec x i y i wtedy były by wielkości jakie powinny wyjsc czyli basen I - 30x8=240 lub 20x12=240m a basen II 35x10=350 lub 25x14=350m. I odpowiedz.:P Moze dostaniesz 1 punkt za dobry wzór.

Gość leń i nieuk ze mnie
egzamin wstępny do liceum ekonomicznego?

Gość KLUCHA beret
wiem wiem ale zrobilam tyle bo tylko tyle umialam :D ehh a myslicie ze jak w tym zadaniu z trapezem dodalam do 15 to 3 pierwiastki z 3 to cale zadanie bedzie zle czy zwróca uwage na to ze mialam dobre obliczenia i rysunek ?? ale jestem glupia po uja to dodalam :( to chyba stres

Gość KLUCHA beret
???? jak myslicie ??

Gość KLUCHA beret
napiszcie cos noo :D

Gość KLUCHA beret
wiem wiem ale zrobilam tyle bo tylko tyle umialam ehh a myslicie ze jak w tym zadaniu z trapezem dodalam do 15 to 3 pierwiastki z 3 to cale zadanie bedzie zle czy zwróca uwage na to ze mialam dobre obliczenia i rysunek ?? ale jestem glupia po uja to dodalam to chyba stres

Gość taaa to ja dodam
heheh ja dostalam 2 a zdawalam do liceum humanistycznego a polski na 4 to chyba przewazylo bo moja kolezanka zdala na 3 polaka i na 3 matme to jej nie przyjeli!!

na bank dostaniesz coś za obliczenia :) tzn to chyba za 2pkt było więc 1 powinnas miec...:)

Gość pozdrawiająca
wiecie co. do tej pory nie wierzyłam, że po ziemi chodza takie głąby i że demotywatory przesadzają z tym 2+2*2, ale... zagladając tu w kńcu uwierzyłam :/ sama nie jestem orłem, dostałam dop z matmy, bo nie chciało mi się na bieżąco pracowac, ale ta matura to jakiś dowcip. porównując swoje wyniki z wynikami innych i tych zamieszczonych w internecie liczę na ok. 94%. aż mi wstyd, bo ta matura była na poziomie gimnazjum. w tym roku była znaczna przepaśc między podsatawą i rozszerzeniem. rozumiem nie dac sobie rady właśnie z tą rozszerzoną, ale podstawowa? moja siostra w gimnazjum ma ambitniejsze zadania z matematyki, już nie wspomnę o jakichkolwiek konkursach dla gimnazjalistów. jeżeli ktos z was nie zda podstawy to sorry - powinien zacząc edukację od nowa, bo to niemożliwe, żeby taka osoba dostała świadectwo ukończenia szkoły średniej :/ pozdrawiam idiotów nie umiejących obliczyc ceny po obniżce :/

Gość KLUCHA beret
nooo to ciesze sie bardzo dziekuje za odpowiedz :)

Gość leń i nieuk ze mnie
Jest coś takiego jak liceum ekonomiczne? Pierwszy raz o tym słyszę. Ja skończyłam technikum ekonomiczne, i nie wiem czy tam był jakiś egzamin wstępny, bo doszłam tam w drugiej klasie, ale nikt nic nie mówił w klasie o takim egzaminie. Poza tym gdyby był to pewnie musiałabym go zaliczyć, tak jak musiałam to zrobić z 4 egzaminami z przedmiotów, których wcześniej nie miałam w LO.

Gość KLUCHA beret
pozdrawiająca dziekuje za pozdrowienia :) wiem jestem idiotka bo stres mnie zeżarł i jebnelam sie w zadaniu z % :d

Gość KLUCHA beret
dobrze ze umiem sie do tego przyznac :D :D

a ja mam jutro ustną z polskiego...:/ umieram ze strachu, w dodatku na 8 i wchodze pierwsza:/