Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Świruskaaaaaaaaaaaaaa

on mnie olewa

Polecane posty

Mój problem dotyczy chłopaka, którego poznałam w Święta Bożego Narodzenia na dyskotece. Doczepił się do mnie jak tańczyłam z siostrą. Tańczył ze mną dość długo i mówił różne bajery. Potem ktoś kto tańczył z siostrą poszedł sobie więc powiedziałam mu że będziemy we 3 tańczyć. to on nie. Chciał tylko ze mną. potem po jakiejś godzinie znów do mnie przyszedł i znów ze mną gadał i bajerzył długo. Wyszło z tego że był mną zainteresowany. Na naszej klasie oglądał moje zdjęcia. On umieścił sobie nr na nk więc do niego trochę pisałam. Ale o jak się okazało on nie odpisywał mi potem. Totalnie mnie olał. a ja się w nim zakochałam i ciągle mi się śni, wyobraża i w ogóle wszystko co jest z nim związane. Chodził do tej samej szkoły co ja. tylko że jest o 1 rok młodszy. to może dlatego że jestem za stara nie chce ze mną mięć kontaktu. Co o tym myślicie?

odpisze mi ktoś

Gość Karolineeeeeeeee
Zabawil sie toba.. w zyciu tak bywa ze zachwycamy sie kims przez chwil e a potem nie widzimy w tej osobie nic interesujacego i ja olewamy moze poznal kogos innego a wiek nie ma tu nic do rzeczy

A jak widziałam go na jego studniówce z inną z którą był to jak wracałam do domu z poloneza siostry to tylko płakałam i tyle. Nie wiem jak mam go sobie wybić z głowy. Ciągle o nim myśle

A czy ktoś był w podobnej sytuacji do mnie?

Gość Karolineeeeeeeee
nie mysl o nim wyjdz do ludzi... ile masz lat?

20 w kwietniu skończyłam

Gość Karolineeeeeeeee
to jestes jeszcze młoda dziewczyna i naprawde uwierz mi ze spotkasz jeszcze wielu mezczyzn:)teraz skup sie na zabawie poimprezuj poznaj nowych ludzi:) popraw sobie nastroj zakupami czy nowa fryzurka uwierz w siebie:)musisz wychodzic do ludzi . z kazdego milosnego bagienka da sie wyjsc

no niewiem jakoś niemiałam jeszcze żadnego chłopaka chociaż mi wszyscy mówią że jestem śliczna. Dzięki za odpowiedzi:) jesteś bardzo miło bo chcesz słuchać moich żali jako jedyna:)

Gość Karolineeeeeeeee
bo w sumie po czesci cie rozumiem naprawde musisz uwierzyc w siebie i go olac:)

Gość Falski
Olał Ciebie i nie jest Tobą zainteresowany

Gość gość
znajdz innego