Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aretha franklin.

czy podniecało by to was??? do facetów

Polecane posty

jak np laska ma okres..nie moze sei kochac ale ma na was ochote..albo po prostu po stosunku jak jeszce ma ochote..siadała by na was okrakiem i ocierała krocze o wasze łono, fiuta i w ten sposob dochodziła,,bo czesto robie tak z moim facetem ..bo wtedy sobie zawsze ulze zastanawia mnie czy inne tez tak robia i czy wam facetom sie podoba moj sie zawsze smieje i mówi tak nie wiele potrzeba a jak miło;)

zastanawia mnie czy inne tez tak robia robia robia

wszystko zależy od stosunku faceta do partnerki jeżeli ją kocha to jemu daje poczucie dowartościowania sie jak jego partnerka dochodzi do orgazmu w ten sposób.Nawet robi minetkę jak ona tego chce

Gość I ja sie wypowiem
Ja tam siem bzykam nawet wtedy gdy mam ciotę. Mojego faceta krenci gdy mi wkłada a krew tryska na wszystkie strony. A szczegulnie potem jest fajnie gdy wyjmuje kutasa całego w mojej krwi.

ogolnie ..przez pierwsze 3 dni okresu sie nie kochamy..jego to nie kreci..a mnie tez by krepowało..ale 4 dnia to ok, wtedy juz prawie nic nie mam... ostatnio spróbowalismy anala jak miałam okres i powiem ze było tak zajebiscie ze mi poł twarzy zdretwiało i byłam na maxxxaaaaaaaa podniecona

Gość krzysztoff
mnie krew nie podnieca . Wlasciwie to mdleje na widok i zapach krwi slabo mi sie robi

Gość gwiazdeczka_
dochodzę razem z partnerem, podczas stosunku. zatem odpowiedź brzmi: ja tak nie mam.

Gość grau39
jak np laska ma okres..nie moze sei kochac ale ma na was ochote..albo po prostu po stosunku jak jeszce ma ochote..siadała by na was okrakiem i ocierała krocze o wasze łono, fiuta i w ten sposob dochodziła,,bo czesto robie tak z moim facetem ..bo wtedy sobie zawsze ulze zastanawia mnie czy inne tez tak robia i czy wam facetom sie podoba" Dla mnie rewelacja! Gdzie tak uczą? Wyślę żonę!!

suuuuuuuuuuuuuuuperowo...musimy wypróbować....