Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to zdanie staje się nielogiczn

Iść z tym do lekarza?

Polecane posty

Cześć, mam taki problem ze środkowym palcem u ręki... Wiem, że nie powinno się tego robić, ale czasami "strzelam" palcami tak na boki .. chyba wiecie o co chodzi... parę dni temu tak nieszczęśliwie sobie strzeliłam, że palec środkowy na zgięciu jest spuchnięty od paru dni. Jeśli nim nic nie robię to mnie właściwie nie boli, gorzej, jeśli np piorę coś w rękach, zginam go czy nawet właśnie piszę na klawiaturze... :o I teraz nie wiem.. czy czekać jeszcze czy iść go pokazać? Dodam, że nie jest bardzo spuchnięty. Co byście poradziły?

Gość dobrze zrobiłaś
Właśnie mnie denerwuje zawsze ten dźwięk jak ktoś strzela kostkami :( wybacz za szczerość ale mnie to do szału doprowadza. Najlepiej udać się z tym do lekarza, niech obejrzy, może przepisze maść, ale widzisz masz nauczkę, potem na starość będą cię paluchy bolały :(

wiem, że to denerwuje, ale wiesz.. to tak trudno z tym przestać.. moja mama mówi mi, że będę mieć problemy, bo ja jeszcze strzelam kręgami ... tylko w tym przypadku to nie robię tego (zazwyczaj) specjalnie... :(

A może znacie jakąś maść, którą mogłabym sobie kupić bez wizyty u lekarza?

Gość dobrze zrobiłaś
zapytaj w aptece o jakieś maści hmm nie wiem może na opuchliznę? farmaceuta coś doradzi teraz jest tyle maści różnych że na pewno coś ci poleci skutecznego.

Ok, tak zrobię ;) dzięki .. trochę się wystraszyłam, że to coś poważniejszego :D ale to bym ruszać nim nie mogła pewnie ...