Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosząca o odpowiedź

CO Z TYM ZROBIĆ - PODERWANIE FACETA

Polecane posty

Pracuję w urzedzie, całkiem sie zabujałam w swoim kliencie. On w prawdzie patrzy na mnie takim ciepłym wzrokiem,rzadko mówi jakiś komplement ale jak powie to taki prosto z serca, ale poza służbowymi kontaktami nic sie nie dzieje. Ostatnio często u mnie bywa, ma załatwienia, ale nie wiem....pewnie nic z tego nie wyjdzie..mam jakiegoś pecha On mi raz powiedział, że "Pani to jest kochana", ale to było jako dowód wdzięczności za załatwienie sprawy... dzisiaj też był, i w sumie się cieszylam, ale i tak nic nie wynikło...teraz mi się smutno zrobiło i tyle

czy aby nie żonaty? :p

NIE, na 100 % nie :(

musisz zagadać coś prywatnie :D na przykład jeśli pomoże Ci w załatwieniu czegoś to powiedz w żartach, że uratował Ci życie i ma u Ciebie duże piwo ;) jeśli pociągnie temat to znaczy, że jednak wpadłaś mu w oko :)

Gość Ala 28
o ! prosze mam tak samo ! pracuje w banku i pewien klient rowniez robi na mnie wrazenie czasami rzuca mi ukradkowe spojrzenia ale ogolnie jest niesmialy kiedys gdy wychodzilam po pracy wpadlam na niego odprowadzil mnie do auta i pocalowal w policzek .. mialam nadzieje ze bd cos wiecej jak mala dziewczynka :) pozostaje czekac

nieznana black i ala - też pracuję w banku, kredyt mieszkaniowy mu robiłam, zaprosił mnie na parapetówkę, ale to było wcześniej, jeszcze sie nie wprowadził i tematu nie zaczyna..nie wiem jak można prywatniej :( koleżanka obok siedzi...do doopy z tym wszystkim

ala - buziaka dostałaś więc to coś znaczy, ja sobie mogę pomarzyć

napisz mu przypadkiem sms-a :D znaczy niby przez pomyłkę, że do innego klienta bardziej znajomego ;)

Gość Ala 28
ehh ale on jest strasznie niesmialy czasami mam wrazenie ze unika mnie za wszelka cene ! pierwszy raz mam tak ze ktos mi sie tak bardzo podoba a nie jestem jedna z tych odwaznych ktore mowia to co lezy imi na sercu . czasami gdy przychodzi to idzie gdzie indziej byle nie byc przy mnie a czasami ciagle patrzy i sie usmiecha mam metlik w glowie

a jak to wytłumaczę że w swoim prywatnym telefonie mam jego numer?

Gość Ala 28
nie wytlumaczysz ;)) albo zadzwon i po prostu powiedz ze chcesz chwile pomilczec

Ala, ten Twój to wyraźną taktykę obrał, niby unika a buziaki daje...myślę, ze to kwestia czasu. Szkoda, ze sie nie umówiliście wtedy na tym parkingu ten mój to mnie nie unika, przychodzi tylko do mnie, tylko ze mną rozmawia, a jak zdarzyło mu się posiedzieć i poczekać az skoncze rozmawiać z kimś innym to ciągle mi sie przygladał..wtedy koleżanka zwóricła na niego uwagę i mi to powiedziała

proste :D mów, że to komórka służbowa, ale rzadko jej używasz ;)

Gość Ala 28
no widzisz ! czyli nie jest az tak zle. albo po prostu powiedz mu prosto z mostu ze pierwszy raz zdarza Ci sie zaprosis faceta na kawe ale bardzo polubilas jego towarzystwo a nuż mu sie spodoba Twoja inicjatywa

napisz mu na kartce swój numer telefonu i daj w pliku dokumentów :D

Ala 28 - facet ma 34 lata i mnie w nim urzeklo że on nie "gra", patrzy poprostu w oczy, uśmiecha sie, nie bajeruje tylko poprostu szczerze ze mna rozmawia i jak wypali komplement to poprostu serce mięknie... dziś mi powiedział, ze bardzo mu pomogłam i jak zaprzeczałam, to powiedział ze wie co mówi...

nieznana balack, on ma mój numer, co prawda służbowy,ale jakby chciał to by i na taki zadzwonił, ale zresztą ten telefon jest i tak zbędny skoro przez ostatni miesiąc czesto przychodził już nie wiem, nie podobam mu sie czy co...kurcze, cięzko stwierdzić

Gość Ala 28
z tego co piszesz tez jestes dla niego kims wiecej. takie male gesty sa ogromnie wazne ! moze daj chwile czasu i sobie i jemu az w koncu on zacznie dzialac

przez tę bezsilnośc płakać sie chce...ale sama zaprosić go na kawę nei potrafię, zwłaszcza przy całej ekipie towarzyszącej w mojej pracy 😭

i wiecie co...moze to głupie, ale pomyślałam sobie, ze jutro postawie sobie na swoim biurku róże..może to mu da do myślenia ?

Gość Ala 28
łacze sie z Toba w tym bolu gdyz mam tak samo :( :* najlepszym lekarstwem na wszystkie kobiece smutki jest chyba butelka wina dobry film i CZAS

Gość Ala 28
moze to i dobry pomysl da mu to do myslenia ze musi sie uwijac jesli chce Cie zdobyc :)

Ala moze jednak masz jakąs okazję do spotkania z nim, przecież buziak to już przełamianie lodów w moim przekonaniu

Gość Ala 28
raczej nie ;/ ja mu spotkania nie zaproponuje a on tez sie z tym nie pali . Buziak byl jednorazowy .. naprawde on jest niesmialy ale za to ile uroku jest w tym. Eh tez nie wiem co robic czasmi sama zaczynam rozmowe ale on wtedy slodko sie usmiecha i czasami cos powie meczy mnie to

to moze też zastosuj patent z róża ;) no coś musimy zrobić..cokolwiek, lepiej wiedzieć, ze to nie to, niz nie wiedzieć nic i tak latami widzieć ich gdzieć przewijających sie

Gość Ala 28
czasami juz sama nie wiem co jest lepsze :) moze ten Twoj pomysl okaze sie lekarstem dla nas obu :) ja uciekam ,życzę Ci powodzenia ze szczerego serca ! Bo wiem jak to jest ::) pozdrawiam :*

dzięki Ala :*, mam nadzieję, ze nam sie uda ;)