Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiajacy problem

Powiększajace sie COŚ przy pachwinie po goleniu.

Polecane posty

Od jakiegos czasu po goleniu okolic bikinie pojawia mi sie taka gulka pod skora. Jesli ja dotykam,to mnie boli. BYlam juz z tym nie raz u lekarza i zawsze wtedy dawal mi na to antybiotyk,aby ta gulka zniknela. Ta gulka nie pojawia sie po kazdym goleniu,ale czasami. A wczoraj akurat sie golilam i dzis ja juz mam;/ troche boli jak dotykam. Kurde czy ktos z Was mial to samo??? Lekarze nie potrafia powiedziec co to jest i faszeruja mnie antybiotykami. Czy ktos mial podobnie?

upppp

Gość vmvmvmvm
ja miałam i problem zniknął dopiero w momencie jak przestałam się golić :) zacznij używać wosku, a problem sam się rozwiąże i to zgrubienie zniknie, a lekami się nie faszeruj bo na dłuższą metę to i tak nic nie daje

Gość olaaaaaaaaaaaaaaa^%
To węzeł chłonny. Może uzywasz długi czas tej samej żyletki, kładziesz ja na wannie i jest brudna z kateriami. Węzły chłonne łapia wszelakie bakterie.

o dziewczyny super,ze odpisalyscie! no dokladnie to od golenia, bo mam to tylko jak sie ogole. A maszynke faktycznie trzymam pod prysznicem :( golenie woskiem?? i naprawde po nim sie nie robi? ale pachwiny to takie delikatne miejsce, nie boli Cie golenie woskiem?? olaaaa naprawde od uzywania dluzej tej samej maszynki to moze sie dziac? kurcze, nie sadzilam, ze wezly moga w taki sposob bakterie lapac:( vmvmvmvmvmv ale ten wosk mnie teraz zastanawia. Prosze napisz co wiecej? czy to nie boli i jakiego uzywasz itp :)

up up

Gość Nympho
wosk i bikini? ałłłł boli boli. ja proponuje pianki Veet takie rozpuszczajace włoski, mniej boli. no ale jak jestes odwazna to działaj z woskiem:D

no wlasnie w pierwszej chwili mialam takie odczucie jak Ty z tym woskiem,ale moze kolezanka ma jakis dobry niebolacy sposob:) no wlasnie mam krem Veet,ale albo ja za krotki trzymam, albo pianka jest duuuzo lepsza, bo krem na mnie nie dziala:( A ta Pianka dobra jest? wloski znikaja?

Gość ja też to miałam,byłam u
lekarza,zabronił się golić i przestać to dotykać,co prawda goliłam się nadal ale przestałam macać i za jakiś czas samo zeszło

bo to jak sie pojawia, poboli, pobedzie i za jakis czas , po kilku dniach samo znika. No ale nie wiem czy to jest niepokojace, ze sie pojawia? Wezly chlonne to chyba powazna sprawa? chociaz ludze sie,ze to nic zlego :) No mi tez lekarz zabronil sie golic,no ale bez przesady- zadna z nas nie chce chyba byc zarosnieta:)

podnosze, bo moze jeszcze ktos pomoze:)

up up

miałam kiedyś podobny problem. N\Miły, ale nadwrażliwy lekarz wysłał mnie na CITO do onkologa, bo węzeł chłonny to niedobrze. Przestraszona usłyszałam, że golenie = zazwyczaj zacięcie a stąd= niedaleko do powiększonego węzła chłonnego. Co oznacza że = jakiś bęcwał zapisał ci antybiotyki...

no wlasnie ja sie nie zacynam podczas golenia w ogole! Moze faktycznie maszynka byla tepa, nie wiem sama co moze byc powodem. A powiedz jak to sie u Ciebie skonczylo? Juz TO Ci sie nie pojawia w pachwinie?? Uzywasz w tych miejsach maszynke do golenia?

podnosze :)