Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjaciółka panny młodej

cudna suknia ślubna - do sprzedania

Polecane posty

http://www.preparativos.com/UserFiles/ester/Image/Dentelle%20La%20sposa/miradir.jpg Moja przyjaciółka ma do sprzedania suknię ślubną, model "Miradir", zakupioną w salonie Madonna w Krakowie, latem zeszłego roku. Suknia wykorzystana oczywiście tylko raz, w stanie idealnym. Piękna, koronkowa rybka z długim trenem! Cudnie podkreśla figurę, ozdabiana koralikami a w pasie kryształkami Swarovskiego. Dla bardzo szczupłej (chudej wręcz :P -nie pamiętam w tej chwili dokładnie rozmiaru, ale pewnie coś koło 36) i wysokiej dziewczyny (175 cm plus obcas). Kolor: śmietanka W salonie kosztowała 3990 zł. Cena do sprzedaży: 2500 (do negocjacji) Gratis - długi welon, mgiełka (niestety uszkodzony w dolnej części, ale spokojnie można go skrócić). Przymiarka możliwa w Krakowie. Kilka zdjęć sukni w albumie: http://miradir.fotosik.pl/albumy/757678.html Szczegóły - najlepiej na gg: 4185353

Gość o jasny gwint
chyba pierwszy raz gdy suknia na młodej wygląda równie dobrze jak na modelce.

Gość cena za wysoka
sukniea nie jest nowa, z zeszlego sezonu i choc bardzo ladna to powalajaca nie jest

Faktycznie jak na modelce :-) No ale co się dziwić wysoka iszczupłą dziewczyna to i sukienka nie straciła na fasonie :-) Pięknie

Gość coolerka
suknie ślubne używane zazwyczaj idą za 1/3 początkowej ceny nowej sukni. Tak więc zgadzam się cena za wysoka mimo że firmowa czy coś, 2 tysiące przynajmniej

Gość pięknie sie sukienka
prezentuje na Pani Młodej, wprost ślicznie...ale za taka cene jej na pewnio nie sprzedacie, za ta cene można mieć nową suknie ze spokojem

Toteż dlatego napisałam: do negocjacji ;) To dopiero pierwsze podejście do sprzedaży (w końcu świadkowa się za to wzięła, bo młodej jakoś zapału brakło :P) i takie trochę "badanie rynku" ;) Dzięki za sugestie! I za komplementy względem mojej Przyjaciółki ;)

Gość ehhhhhh............
za wysoka cena jak ktos bedzie chcial wywalic 2.5 tys za uwywana to bedzie wolal kupic nowa albo bedzie stac go na drozsza bo uzywane kupuja kobiety ktore chca zaoszczedzic i nie maja duzo pieniedzy a juz na penwo nie wywyala 2.5 tys na jeden wieczor musicie spuscic conajmniej 1000 to moze ktos kupi po pierwsze suknia uzywana nie wazne ile razy po 2 stary model z zeszlorocznje kolekcji suknia jest jak samochod czym starsza mocno traci na wartosci i ktos tu ma racje suknie ida za max 1/3 ceny musialybyscie zlalezc jakas nawina ktora kupi za taka kwote cos uzywanego pamietajcie ze w salonie mozna nowa suknie kupic na wyprzedazy za polowe ceny

Gość sara 46
Suknię ślubną używaną bardzo trudno sprzedać , nawet za 1 /3 ceny.Wszyscy chcą mieć nową.Wiem coś na ten temat bo moja córka od roku chce sprzedać swoją i nic.

Gość konkuuursowwwa
nieprawda ze kazda chce nową... moze po prostu ta sukienka nie podoba sie innym...

Właśnie o to chodzi, że A. szukając sukni napaliła się konkretnie na TĄ i żadną inną - i tak jej na niej zależało, że była skłonna nawet za używaną zapłacić tyle, bo w salonie i tak by nie kupiła za tą cenę ;) No ale macie rację - faktycznie cena jest za wysoka, obniżamyyy ;)

Gość sara 46
Może się i nie podoba , to kwestia gustu ,ale z tego co zauważyłam to sukienki ślubne z drugiej ręki rzadko znajdują kupca.Tak samo jak buty welon czy biżuteria itp.A jeśli mają dać 2000 za używaną nawet z salonu to wolą nową uszytą specjalnie dla nich. Nie wiem jak u was jest bo u nas [ małopolskie ] tak jest w większości. Oczywiście są wyjątki jak wszędzie ale to jest ułamek procent.

Gość ekl
suknia przecudna! sama chciałam ją kupić, ale.... jest strasznie ciężka, bo ma wyszywane kamyki;) i naprawdę sporo waży!

Gość chardoney
Też miałam suknię z Madonny odkupioną. Dziewczyna na allegro wystawiła ją za 2000 (cena w salonie coś ok 3900) a ja utargowałam do 1500. Tylko że nie musiałam nic przerabiać, bo ta dziewczyna miała wymiary jak ja i była wyprana i gotowa do założenia :)

Gość ja swoja suknie
ślubną kupilam za 600 zł w cenie bolerko i welon :) I byla prześliczna, taka jaką bym sobie mogla wymarzyć. Kroj litera A i też z krysztalkami i warstwa koronki. Dziewczyna sprzedala ją po takiej cenie, bo koniecznie chciala się jej pozbyc, a po wyższych cenach nikt jej nie kupil

Gość ja swoją suknię kupiłam
za 150 zł i jeszcze gratis buciki dostałam - pasowały idealnie ;) suknia była jak nowa, jedyne co musiałam zrobić to doszyć guziczek do podpięcia trenu

Gość
hehe 2500 zł za uzywana suknię smiech na sali ja swoja sliczna i nowa kupiłam za 1700 zł