Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aggie:)

Potwierdzenie przelewu ING

Polecane posty

jak dojsć do potwierdzenia przelewu w banku ING, robiąc przelew internetowo, za cholerę nie mogę znaleźć takiej opcji.....:O

sorry, wiem że może głupie pytanie, ale jeśli ktoś mi może łopatologicznie wytłumaczyć to będę wdzięczna

historia transakcji- przy każdej transakcji masz okienko- potwierdzenie- klikasz potem na dole pobierz w pdf

ike a czy to okienko pojawi się już po tym jak DOKONAM tego przelewu czy powinno być jeszcze wcześniej?

po tym jak dokonasz jak możesz mieć potwierdzenie czegoś czego jeszcze nie zrobiłaś zrobisz przelew i po kolei rachunki- historia transakcji i tam na liście przy każdej transakcji masz dwa okienka- potwierdzenie i przelew potwierdzenie to tak jak mówiłam- klikasz i na dole szukaj - pobierz potwierdzenie a przelew- jak chcesz na ten sam rachunek przelać jeszcze raz jakąś kasę

cholera zrobiłam ten przelew ale nie ma go jeszcze w tych rachunkach i historii tranzakcji co mam zrobić HELP

musisz mieć:) chyba, że przelew zostanie zaksięgowany jutro

Gość karoolek...................x
czekac az sie pojawi , moze sie pojawic dopiero jutro

generalnie o tej porze raczej przelew ci nie przejdzie spokojna głowa rano powinien być już zaksięgowany - na liście

OK rozumiem, dzięki wielkie:) bo już się martwiłam

Gość Miśka

Jeśli wysyłasz przelew wieczorem albo w weekend bank nie zaksięguje w tym czasie przelewu. Otwierając przelew, który chcesz pobrać musi Ci się pokazać "Pobierz potwierdzenie transakcji", ale dopiero to nastąpi w następnym dniu roboczym, jak bank przelew zaksięguje. W przeciwnym razie nie będziesz miał tam takiej opcji tylko będzie: "Ponów transakcji", " Zapisz odbiorcę", " Zmień kategorię" "Podziel kategorię". Czyli reasumując, jeśli bank zaksięguje ten przelew, to zauważysz opcję "Pobierz potwierdzenie transakcji".