Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

20LetniaOlga

Hej dziewczyny, kochane!

Polecane posty

Mam taki jeden mały dylemat :) Otóż, kocham sie malowac ale... No właśnie ale! Dlaczego zawsze musi być to ale? Za każdym razem gdy się maluje, wieczorem zmyje makijaż to wyskakują mi wypryski! Dodam ze nie nakładam niczego na twarz za dużo, jest to delikatny makijaż. Kosmetyki mam wszystkie sprawdzone! Co ja robię źle?

Gość Ol6789
Jakiej firmy używasz kosmetyków? Może sa kiepksiej jakości, nie do twojej cery, przeterminowane albo cie uczuliły...:(

Właśnie się dziwie co jest bo są to kosmetyki clinique, garnier, neutrogena i rimmel london :(

Gość silicagel
moze przeterminowane a czym zmywasz wieczorem?

Gość Ol6789
Ja osobiście z tego co pamietam miałam uczulenie na podkłady rimmel. Szczypala mnie skóra i oczy.

Gość silicagel
a moze jak zmywasz meleczkiem to przez to. tez tak mam czasem wlasnie nie wiem czemu ale czasem mnie piecze skora i wyskakuja pryszcze, a czasem nie, wiec moze masz to samo, bo jak juz masz 20 lat tzn malujesz sie od dawna, czyli skoro dopiero teraz te wypryski zauwazylas to nie mialas tego od zawsze, albo moze po prostu jakis kosmetyk zaczol cie uczulac ot tak^^ nie wiem idz do dermatologa