Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie powiem ktoo

Czuję wstręd na samą myśl o seksie... POMOCY!!!

Polecane posty

fakt nie pogadam nie przytulę a co mam zrobić/ do mojego nie pójdę i nie będę się przytulać bo uważam ,że mnie skrzywdził to raz a dwa on mnie nie umie dotykać

Gość robert08.69
ja mam ten sam problem moja żona nie chce się zemną kochać nie pomaga rozmowa ,to nie jest życie mam już dość nigdy nie przeżyłem orgazmu ja nawet nie wiem co to jest

Gość robert08.69
nie wiem co robić stale nie,nie,nie i tak już 20 lat mam dość chyba poszukam sobie kobietę nie wiem może to uraz psychiczny albo ma kogoś małżenstwo się rozpada

hmm tia i co ja mam ci odpowiedzieć? może już ją to nie kręci a może ty ją nie kręcisz

Gość robert08.69
może i masz rację,może tak już być a może to moja kara

Gość nie powiem ktoo
Kurcze grau39 z tego co piszesz, to faktycznie wygląda jakby jej nie zależało, choć wiem że w naszych przypadkach odczucia są bardzo subiektywne i ta Twoja nie koniecznie jest taka jak się wydaje... Oczywiście mi też zależy na takich romantycznych gestach i też miałam za złe mojemu że nie stać go na coś takiego...No bo cóż, jest to znak że komuś zależy. Ale oczywiście nie chodzi o to żeby ciągle jedna strona dawała. Przemogłam się i pogadałam z moim, rozmowa przebiegła bardzo spokojnie, była długa i właściwie wyjaśniliśmy sobie wszystko. Doszliśmy do tego, że się kochamy i chcemy zmiany. Zobaczymy na jak długo, weekend byl bardzo przyjemny. A przedstawiłeś żonie męskie widzenie świata? Może musisz jej wytłumaczyć, że dla faceta seks jest podstawą udanego związku (choć mój twierdzi inaczej)

człowieku jaka kara? tak wyszło może znudzenie może życie może problemy a może tak miało być

nie przejmujcie się tak od rana :)może to tylko przejściowe,sama pamiętam że tak miałam dłuższy okres czasu,,,ale jest już ok ,nawet za bardzo:) więc głowa do góry:)