Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Extreme777

Szukam ludzi ze Śląska z którymi razem poleciałbym do pracy za granicę

Polecane posty

Gość Extreme777

Poszukuję ludzi z Śląska a dokładnie okolice Cieszyn,Bielsko-Biała,J-bie Zdrój,Żory którzy tak jak ja chcieliby się wyrwać na jakiś czas a może już na stałe za granice? U mnie wygląda to tak że jestem już zdesperowany szukaniem pracy tutaj i chciałbym spróbować za granicą a wiadomo że razem w paczce zawsze łatwiej.Czego oczekuję ? Przede wszystkim przydała by się osoba która zna Angielski biegle ,ja znam ,potrafiłbym się porozumieć ale żeby załatwić jakieś sprawy to myślę że miałbym ciężko dlatego fajnie by było gdyby była taka osoba która znała by język angl w stopniu biegłym.Dodatkowo szukam ludzi szczerych i ludzkich,żadnych cwaniaków.Chodzi o życie razem i pomaganie sobie nawzajem.Na pewno nie ja tak samo myślę także wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt na gg 6616995 lub mail patmart1@wp.pl Najpierw chciałbym żeby było nas z czterech a później dopiero spotkanie i obgadanie wszystkiego razem.Bardzo zależy mi na czasie i na szczerości także proszę piszcie jeśli tylko czujecie taką potrzebę.

Gość fggfdsgfdfd
No super, a czy wiesz, że ludzie biegle znający angielski nie mogą znaleźć pracy? Ba, jest nawet bezrobocie wśród Angoli i Irlandczyków.

Gość Extreme777

Gość Extreme777
Up