Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _24latek_

Mam pecha do kobiet

Polecane posty

Gość _24latek_

Po raz kolejny trafiłem na taka zdrowo pieprzniętą. Poprzednia perfekcjonistka aż do granic absurdu następna z papierami wariackimi z Borderline. Co najlepsze dopiero po czasie pokazują pazurki po czasie a wcześniej takie miłe i pokorne. I jak tu wierzyć kobietom? Czy faktycznie są jakieś normalne? Słyszę w około, że jestem przystojny, wesoły, pełen pasji gość to cholibka czemu ściągam jakieś powalone? :(

Gość ty je wybierasz
miej pretensje do siebie ,widocznie z Toba tez cos nie tak

Gość _24latek_
Ale tak to jest jak się też jest nieśmiały i skromny...

Gość _24latek_
Może i coś ze mną nie tak. Nie miałem łatwego życia będąc dzieckiem. W domu alkohol i awantury. Podobno ludzie z taką przeszłością ściągają takich ludzi z trudnym charakterem. Ale ile w tym prawdy to nie wiem

Gość ty je wybierasz
no to juz wiesz dlaczego,

Gość _24latek_
Teraz mnie martwi ta dziewczyna co ma Borderline. Pisałem w temacie o BPD utaj na forum. Fajna dziewczyna do czasu gdy nie ma tych huśtawek nastroju, gdzie zaraz już ma ochotę zrywać ze mną. Najgorsze jest to, że uzależniłem się chyba od Niej. I to nie przez seks (ma bardzo wysokie libido) ale przez te ciągłe problemy. Chyba uwielbiam ta adrenalinę gdy sytuacja jest nie jasna :o

Gość posluchaj i zapamietaj
to nie pech. nie ma czegos takiego jak pech. serwujesz sobie to, co sam utrwaliles. czlowiek jest energia i przyciaga do siebie takie osoby i problemy o jakich mysli. jesli np.boisz sie, ze spotkasz na swojej drodze zycia kobiete ktora nie bedzie cie szanowala, to takich spotkasz wiele. zmien sposob myslenia, i zamiast ciagle biadolic i zwalac wine na rodzine, zmien cos w sobie. w tym wypadku tok myslenia. jesli postarasz sie myslec pozytywnie, to i pozytywne sprawy bedziesz do siebie przyciagal i jest to naturalne, tak jak oddychanie, spanie czy inne czynnosci dnia codziennego.