Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem czy nie?

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość jestem czy nie?

Kochane,pomóżcie proszę. Od tygodnia bardzo bolą mnie sutki przy dotyku-nie całe piersi tylko właśnie sutki,są bardzo wrażliwe i reagują bardzo na dotyk,nawet delikatny.A dzisiaj całą noc nie spałam bo było mi niedobrze,przed chwilą zaś-tuż po wstaniu-zwróciłam całą kolację.Od ponad 4-ech lat brałam regularnie Cilest,jakoś z miesiąc temu odstawiłam.Czy to może być ciąża,czy jeszcze za wcześnie na takie objawy i to tylko zbieg okoliczności? :)

Gość Żaklinka1989
Witaj ciaza jak najbardziej jest mozliwa. Ale nie wiadomo czy na objawy za wczesnie. Podstawowe pytania: Kiedy mialas ostatnia miesiaczke? w jakich dniach wspolzylas po odstawieniu tabletek?

Gość jestem czy nie?
Ostatnią miesiączkę miałam około miesiąca temu ale to było krwawienie poodstawieniowe sztucznie wywołane przez Cilest (nie wiem czy to ma jakieś znaczenie) a współżyliśmy od pierwszego dnia po odstawieniu praktycznie prawie codziennie :D Bardzo chcielibyśmy,żeby to była ciąża więc tak się dopytuję bo mam na to wielką nadzieję a nie wiem czy mogę zacząć już się cieszyć :) Ale chyba polecę do apteki, test chyba byłby już wiarygodny?

A ktorego zawsze mialas miesiaczki? ps. Taka moja rada na przyszlosc - wbrew pozorom codzienny seks wcale nie jest sposobem na zajscie w ciaze, poniewaz czesty seks, czeste wytryski oslabiaja plemniki.

Gość ewkaa27
przygotuj sie tez do ciazy,zacznij brac kwas foliowy,zdrowy tryb zycia i odwiedz gin.by stwierdził ze wszystko jest ok

Gość jestem czy nie?
Ale my lubimy częsty seks i nic na to nie poradzimy :D No cóż, to dziękuję serdecznie za pomoc dziewczyny, zaraz pobiegnę po test :) PS.Kwas foliowy to już biorę od dwóch tygodni :) Dziękuję raz jeszcze i pozdrawiam!

Ale powiedz jeszcze kiedy zawsze masz miesiaczki? No bo nie wiadomo czy na test nie za wczesnie. Wiesz co ja Ci radze - zrob sobie test z krwi Beta Hcg. Kosztuje okolo 25 zl a wczesniej wykrywa no i jest pewny. Pozdrawiam

Gość ewkaa27
daj znac co wyszło...trzymam kciuki