Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dariaaaaaaa

Dusznosci-co mogą oznaczać?

Polecane posty

Znalazłam starego posta o dusznościach i problemach z oddychaniem jednak nie do końca jest tak jak a autorki tamtego postu . Czasem nie mogę złapać oddachu tak jakby zaciskała mi się klatka piersiowa , czuję dzikie pulsowanie w głowie i ręce w dwie sekundy robią się jak balony . Co o tym myślicie ?Dopiero zaczęłam pracę i boję się iść do lekarza...Co robić??

Gość 02...02
Mogę cię zapewnic że jest to stres. Masz nowa pracę tak? To wszystko sie zgadza. Ja też tak miałam jak zaczynałam nowa pracę miałam duszności czułam jakby ktoś zaciskał mi obręcz na szyji miałam taka kule w gardle.poszłam do lekarze zapisał mi tabletki na uspokojenie i coś na refluks żołądka.to też możesz mieć masz takie objawy jak ja miałam

A pomogły Tobie te tabletki ? Ogarnia mnie panika teraz np jestem sama w domu i mam dziwne myśli że się uduszę i nikt nie będzie wiedział..to jest straszne . I martwi mnie to puchnięcie dłoni :(

Gość Uboot
To może być jakaś niewydolność krążenia. Sprawdż sobie cisnienie.

No kurczę zawsze cisnienie miałam idealne,masa ciała również..Nie wiem już sama . Przed chwilą przeryłam dokumenty znalazłam z badania krwi i w tej tabelce mam kilka rzeczy o wiele za duzo a w niektorych za mało :/ Jednak tam są skróty i zupełnie nie mam pojęcia co oznaczają :(

Gość Motylekkkkk
Te tabletki brałam przez dwa tygodnie po trzech czterech dniach już pomogły. Ja też miałam takie wrażenie że zaraz umrę.i przez to że sie bałam było jeszcze gorzej.i duszności sie nasilały. Idź do lekarza lub zajmuj sie czymś innym żeby nie myśleć o dusznościach mi to pomagało trochę