Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona konfidentka

dobrze zrobiłam ?

Polecane posty

Dzisiaj widziałam jak w tramwaju motorniczy pił coś z buteli takiej jak nalewki za 5 zł. spojrzał na mnie dziwnie ... zadzwoniłam do jego zwierzchników ale nie wiem czy może mu krzywdy nie zrobiłam może to pomyłka ? :-O

Gość Motylekkkkk
Na twoim miejscu nie jeździłabym już z nim napewno już wie że to ty... Ja myślę że to mogłabyć pomyłka bo jak myślisz czy kierowca pił by tak otwarcie przy pasażerach?

Jak pił wodę to mu raczej nie zaszkodziła- ale jak pił alkohol w czasie jazdy to dobrze zrobiła.

butelka jak od nalewki , było wcześnie rano i 4 osoby w tramwaju

pił brązowy płyn coś jak nalewka czekoladowa ... te butelki są charakterystyczne

Przyjedzie nadzór ruchu. Dmuchnie i po sprawie. Nikt przy zdrowych zmysłach nie siądzie za pulpit po alkoholu. To dyscyplinarka i wilczy bilet.

czy herbate się nalewa do takich butelek ? :-O

jakich butelek? moze ci sie przywidzialo. nie widzialam jeszcze w zyciu nalewki za 5zl.

to idź do monopolowego , tanie wina / nalewki za 5.50 , albo w Biedronce zapytaj ... stałam zaraz za jego plecami więc wiem co widziałam ...

Gość kochałam Tyberiusza [cool]
Jak się pracuje w tego typu zawodzę, trzeba się liczyć z kontrolami. Przyjadą, każą mu dmuchnąć i jeśli wynik będzie 0,0, facet wsiądzie za pulpit i o wszystkim zapomni. Ale jeśli rzeczywiście pił, alkohol, to ma przewalone. I prawidłowo, bo pijusom na drogach trzeba powiedzieć stanowcze nie i interweniować za każdym razem, gdy widzi się, że ktoś, nawet po jednym browarze, wsiada do pojazdu i ma zamiar przemieszczać się po drodze. Nie miej sobie nic do zarzucenia 🖐️

po rostu obawiałam się o innych pasażerów a że było wcześnie rano to myślał że nikt nie zauważy

Gość Jerzy z Lublina
źle zrobiłaś! Pomysl, może on ma rodzinę i dzieci i tylko on pracuje. Nawet jak się napił nalewki to wielkie mi halo! Przecież nie był skuty w trzy dupy. a ty lepiej pilnuj siebie, bo tobie tez może cos nie wyjść w pracy i co, chciałabys, żeby i na ciebie makablowali. Boże, co za dziewucha!! Jak jestes taka dobra i obywatelskia, to pomóż czasem jakiejś schorowanej sąsiadce zakupy zrobić!

Może tak, może nie. Prawidłowo zrobiłaś i przestań się zadręczać :P

Jerzy z Lublina --->> debilu a jeżeli spowoduje wypadek i zginą ludzie którzy też mają dzieci ? :-O

Gość Jerzy z Lublina
taaaaaa, już ja znam takie dobre. Zbawiają świat, kochaja afrykańskie i dzieci, ale poproś to o cos personalnie, tylko spróbuj!! ni chuja nie pomoże

Gość bardzo dobrze zrobilas

aha w takich samych butelkach tez sa soki i oranżady. gratuluje:P

Gość Jerzy z Lublina
dziewczyno, napił się nalewki czy był nawalony w trzy dupy, debilko??? Kumasz różnicę?

Juruś, wyluzuj, bo głupstwa pleciesz :D Nie znasz dziewczyny, a na podstawie jej obywatelskiej postawy, którą potępiasz, dorabiasz jej gębę :P Ogarnij się, albo se golnij, bylebyś potem nie wsiadał za kółko :classic_cool:

Jerzy z Lublina --->>. debilu , nie ma prawa łyka wziąść alkoholu :-O konczę z tobą rozmowe bo to ON ponosi odpowiedzialność a nie ja . Husky -->> głupia jesteś :-O w takich szklanych butelkach z długą szyjką i odpowiednią naklejką nie ma soków ....

Gość Jerzy z Lublina
mój ojciec jak rano nie wypił setki, to ni mógł iść do pracy, bo mu się wszystko trzęsło. Tak to jest z alkoholikami. Dopiero walił setkę, i czuł się normalnie, mógł nornalnie pracować. a nie był pijany. Jest księgowym w dużej firmie

żegnam ... oszołomy pijcie ile chcecie a potem jazda !!! :D

Gość Jerzy z Lublina
jestem przeciwny jeżdżeniu po pijaku!! Ale ty w swojej sytuacji powinnaś najpierw podejść do niegi i zapytać co to on ma w szklanicy, a nie od razu awantura ze zwierzchnictwem? Moze on to mógł to jakoś wytłumaczyć

wyobraz sobie, ze u mnie w sklepie są soki w takich butelkach. to ze to napisalam nie upowaznia cie do obrazania mnie. wyszła wies z ciebie wlasnie :o

pewnie ci sie wszystko wysnilo, bo na tej wsi nie masz nawet tramwajów. sama bym zrobila podobnie, ale co do tego tematu to akurat provo. -20/10

Gość Husky weź mnie nie osłabiaj
najpierw piszesz że ie widziałaś nigdy takiej flachy z 5 zł a teraz ze w takich butelkach są u ciebie soki :-O prawdopodobieństwo że to był alkohol było duże i lepiej być przewrażliwionym niż ma się wydarzyć nieszczescie także dobrze zrobiła

no i bardzo dobrze zrobila. czy ja gdzies pisalam ze nie? a i nalewki takiej nigdy nie widzialam.dopiero potem napisala ze chodzi o tanie WINA typu jabol. nie wiedzialam, ze są tez takie nalewki, myslalam ze tylko winka. niemniej jednak nie uwazam, ze to jest powod do wyzywania mnie od głupich. jak ja takiej wsi nie znosze pffff

nie wypowiadalam sie w ogole na temat tego czy zrobila slusznie czy nie. pewnie postapilabym podobnie. ale sama najpierw autorka byla niepewna i sie pytala czy to pomylka. pisala, ze butelka tak jakby od wina. no to jak sie pytala to jedynie odposalam ze w podobnych butelkach są soki.