Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julciaaaam

CLOTRIMAZOLUM 500MG + feminella vagi c ?

Polecane posty

Gość julciaaaam

Lekarz mi przepisal na grzybice 3 tabletki CLOTRIMAZOLUM 500MG (3 noce pod rzad) a pozniej 10 tabletek nystatyny w globulkach. Do tego flumycon 200 mg co drugi dzien i masc triderm i pimafucort naprzemiennie. Do tego dokladam sobie lacibios femina. Moje pytanie: czy oprocz tych globulek na noc w ciagu dnia moge sobie zaaplikowac zakwaszacz feminella vagi z vit c w globulkach czy moze lactovaginal? Myslicie ze to nie oslabi dzialania tych "nocnych" globulek ? Chcialabym czym predzej sie z tego cholerstwa wyleczyc :/ Pozdrawiam

Gość julciaaaam
uppppppppppppppppppppppppppp

Gość julciaaaam
up up up

Nie wiem czy jest sens - od razu ci wyleci. Zresztą taka kombinacja leków jest dobra, tylko pamiętaj żeby i facet się leczył po potem jeden numerek i znowu dupa...

A globulki stosuje się na noc właśnie po to żeby od razu nie wyleciały, więc jak chcesz w dzień stosować to powinnaś ten dzień przeleżeć.

Gość julciaaaam
Agus moze i masz racje...chyba musze uzbroic sie w cierpliwosc :/ Lekow starcza mi na 2 tygodniowa kuracje..Oby wystarczylo ;)

Gość dżema 25
Myślę, że to dobre połączenie. Ja stosowałam Feminelle i na moje problemy tzn upławy i brzydki zapach pomogła

Gość dżema 25
poza tym zadziała też zapobiegawczo, bo od tamtej terapii nie złapałam póki co żadnej infekcji, a np na basen chodzę regulatrnie