Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Majaaa18

Czy ma szansę??...

Polecane posty

mam nadzieje ze w końcu ktoś w TEMACIE się wypowie... czy gruby facet ma szansę znaleźć miłość..??... i czy któraś z Was np potrafiła takiego pokochać... nawet jeśli ma fajny charakter to co...

Gość hmmm123
ja sie wypowiem w temacie. jak zgubic 10kg? jestem zalamana:( probuje roznych diet i nic. nie pomaga. mam straszna ochote na slodycze i nie wiem co robic. slyszalam, ze chrom pomaga. wie ktos cos na ten temat?

Oczywiscie, że gruby facet ma szanse na miłość. Moja najlepsza koleżanka jest baardzo szczupła i gustuje tylko w grubaskach. Dwa lata temu wzięła ślub z jednym z nich, jest bardzo szczęśliwa.

Gość wewidn
Chanatalka. bardzo pieknie wgladasz :*

Gość Motylekkkkk
Taki temat był już kilka razy... Ja uwielbiam takich facetów bardziej niż tych szczupłych. Jest sie do czego przytulić można czuć sie bezpiecznie przy takim mężczyźnie i do tego jeśli ma wspaniały charakter to jak dla mnie jest ideałem:-) ja niedawno zakochałam sie właśnie w takim facecie:-)

Gość nie nie i jeszcze raz nie
ja pierdole miejcie godnosc laski. kobieta nie moze byc gruba bo odrazu faceci ja wyzywaja od swin i tlustych wieprzów a wy co? tak tak napiszcie jeszcze ze moga sie roztyc do 200kg. nic nie robic tylko siedziec przed tv i wpierdalac czipsy i wtedy ich bedziecie tak kochać ze ooooooooh

Gość musze ci powiedziec ze jako
oczywiscie zebym pokochała ale musialby przy mnie schudnac i kropka! chocby dlatego ze ma byc zdrowy i zrobic mi dzieci a nie ja robic mu kolo dooopy.

Gość Motylekkkk
200 kilo to już raczej przesada.ale taki okrągły facet jest super.i zauważyłam że tacy mężczyźni mają lepszy charakter od tych szczupłych.potrafią naprawdę kochać.ale każdy ma inny gust.jeśli sie naprawdę kocha nie zwraca sie uwagi na wygląd

ja pierdole matki milosierdza... ciekawe czy ten sam gruby facet ma takie samo zdanie,. ze wyglad sie nie liczy, ze 20kg u dziewczyny nie sprawia roznicy. nie wspomne juz o tych normalnych dziewczynach. troche szacunku, oni wymagaja od nas nie wiadomo czego, a wy co?

mialo byc nie wspomne juz o tych normalnych (nie grubych) facetach

Gość agata bbbb
ja tez mam takiego faceta oczywiscie nigdy 100 kg nie przekroczył ale tacy mezczyzni maja zupełnie inny charakter od tych chuidych...:)

szkoda ze ich wasz charakter tak nie obchodiz. oni moga byc grubi i sie tym lubowac, a chca od swoich dziewczyn tylka modelki

i nic dziwnego ze kobiety maja kompleksy, a faceci nie. bo oni moga wygladac jak wieprz a i tak znajdzie sie gro fanek. a laska jak nie ma figury modelki to jest przegrana. wkurwia mnie to dlatego nie toleruje tlustych fagasow z piwnym brzucholem i tlustymi baleronaqmi a fuuuuuuj ja chodze na silownie i o siebie dbam, to on tez ma o siebie dbac i nie wpierdalac wszystkiego co mu do lba przyjdzie.

Generalizujecie i wrzucacie wszystkich do jednego wora. Nie każdy facet chce modelkę za żonę/dziewczynę. Tak jak niektórzy akceptują nasze "fałdki" , a nawet je lubią, tak niektóre kobiety po prostu lubią pulchniejszych. O gustach się nie dyskutuje, bo zawsze draka z tego wychodzi. Ja uważam, że każdy ma prawo do milości...tylko, że jeden potrafi nadrabiac charakterem a inny ni. Czasem szczupły mężczyzna jest znacznie gorszym mężem niż grubasek.

Gość Chantalka masz faceta
?? ;)

a gruba kobieta nigdy nie bedzie idealna dla faceta co reszta widac jak kochaja te wasze faldki ogladajac sie za ladnymi na ulicy hahhahahahh

Gość Chantalka masz faceta
nic dziwnego,fajna duupa jestes:D;)

no tak.. fakt ladna dziewczyna. takie to maja najwiecej do powiedzenia w kwetsi "oh wyglad sie nie liczy" ciekawe jakby spiewala wazac 30kg wiecej np i zaden by na nia nie spojrzał. zapytaj sie jakiejs kolezanki z nadwaga czy jest tak tlumnie otaczana przez adoratorow i wokol niej pelno moza milosci od facetow co patrzą wylacznie na jej piekne wnętrze. oooh

ja wazylam kiedys 96kg. wyzwiska i jeszcze raz wyzwiska glownie od strony facetow. i ta poblazliwosc w ich oczach. "fajna z ciebie dziewczyna ale nic do ciebie tak jakos nie czuje" potem schudlam i waze 55kg. do tego silownia i areobik w sumie 6 razy w tyg. szprycha sie ze mnie zrobila i teraz sie slinia za mna nawet ci co w przeszlosci wyzywali. noz mi sie w kieszeni otwiera... wrr nikt mi nie powie, ze faceci są tacy zajebisci, kochajacy do rany przyloz.. ekhm, tzn tak pod warunkiem ze laska jest ladna i maja na co popatrzec i do tego pochwalic sie przed kumplami.

nie i jeszcze raz nie Nie chodzi o to, że jestem ładna i się wymądrzam, nie sądzę też, że wygląd się nie liczy tylko że każdy lubi cos innego. Gdybym była bardzo brzydka i mówiła że wygląd sie nie liczy to sądzilibyście, że mówię tak, żeby poczuc się lepiej. Setki razy oceniano mnie na tym forum i nie każdemu się podobałam. I do tego zmierzam. Każdy ma inny gust.

ale ich nikt nie chce wiec ich sie powinno utylizować ze społeczeństwa....tak sie mądrzycie a żadna by na niego nie spojrzała

Gość Motylekkkk
Adsada. Taki właśnie jest facet w którym jestem zakochana:-) a tak szczerze to grubi mężczyźni mają większe powodzenie niż grube kobiety.ale powtarzam po raz setny- każdy ma inny gust

Gość to pierwsze zdjecie ktore wysl
alas to zdjecie córki cher ktora przeszla operacje zmiany plci :-o :-D