Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZUZKA001

Chyba będę łysa!!!! Pomózcie!!!

Polecane posty

Jestem 4 m-ce po porodzie od jakiś 2 tyg strasznie mi wypadają włosy. Kudły są wszędzie normalnie nawet w łożeczku małego. Masakra jakaś. Moż macie jakieś sprawdzone sposoby albo jakieś dobre witaminy które Wam pomogły na taką przypadłość??? Z góry dziękuję za odp. :)

Gość idz do dermatologa badz skorne
skornej* to zmiany hormonalna .

Gość dsfhdsjf
na wypoadanie wosów po porodzie nie ma rady musi wypasc wszytsko co w ciazy nie wypadło w zwiazku ze zwiekszona iloscia estrogenów kazda z nas musi przez to przejsc mi wlosy zaczely wypada ok 3 miesiaca w takich ilosciach ze to nie miescilo mi sie w głowie. Stosowałam odzywki wzmacniajace ale niewiele dały. W koncu zaczełam chodzic wyłacznie w upiętych włosach i rzadko je myc, czesac i jakos dotrwałam do ok 8 miesiaca - wtedy przestały tak wypadac

tak bedziesz miala, lysa nie bedziesz, wszystkie twoje witamini poszly do mleka do piersi wiec troche wynedzniejesz. moja mama jak urodzila siostre 3 lata temu tez tak miala

Gość martulkaa 82
mialam to samo :(( zaczelam lakac bellise i moja fryzjerka polecila mi odzywke do wlosow waxx dostepna tylko w aptece ..i wlosy przestaly wypadac co prawda potrzeba na to troche czasu i systematycznosci...odzywke nakladalam co 4 dni na to worek foliowy i woijalam recznikiem podrzanym w mikrofalowce trzymalam 30 min i splukiwalam ....sprobuj moze i Tobie pomoze :))

Gość moje ma skonczone 10 m-cy
Mnie nie wypadały. Piłam bardzo dużo herbaty z pokrzywy i barszcz czerwony.Do tego witaminy dla karmiących linocomplex folicum.