Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość biedny mały paluszek

Problem z małym palcem u nogi

Polecane posty

Gość biedny mały paluszek

Witam, mam problem z moim nieszczęsnym małym palcem u stopy. Lewej. Sprawa dość dziwna - położyłam się wieczorem do spania, wstaję rano a tu wielki, czerwony spuchnięty potwór. Nie mam zielonego pojęcia co to może być. Palec jest - jak napisałam - solidnie spuchnięty, dziś (czyli po 2 dniach) zrobił się wręcz bordowy, dosłownie czuję jak mi tam wszystko pulsuje nieprzyjemnie. Jest problem żeby go pomacać bo boli niemiłosiernie - szczególnie na środkowej części palca (paznokieć ok, żeby nie było że mi wrasta). Tak więc mam okropne problemy z chodzeniem, jedyne buty jakie mogę założyć to adidasy, bo mam wtedy trochę luzu ale i tak boli jak jasny skurczybyk. Nawet jak mam tylko skarpetkę to boli. Koleżanka mi podpowiada że to odcisk po chodzeniu w pantoflach... tylko że pantofle ostatni raz miałam na sobie ponad tydzień temu i co, nagle sobie odcisk przypomniał że wypadałoby się pojawić? Poza tym, z tego co się orientuję, odciski są raczej twarde, a ten mój paluszek to taka klucha ohydnie miękka się zrobiła. Jak nic pójdę z tym do lekarza, ale może ktoś się spotkał z czymś takim wcześniej?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować