Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

copythat

do fryzjera czy kolezanki??

Polecane posty

mam dlugie wlosy i kupiona braz farbe teraz niewiem czy poprosic kolezanke o farbowanie czy isc do fryzjerki . jak wy robicie dziewczyny???

Gość wpierdalam płata ślediowego z
cebula

Gość nie farbujemy

Gość młoda kociczka
Ja zawsze farbuję sobie sama włosy ... ale skoro Ty wolałabyś skorzystac z czyjejś pomocy to jeśli farbujesz tylko na jednolity kolor to wybrałabym koleżankę ... u fryzjera musiałabyś zapłacic a koleżanka pewnie też potrafi nałożyc farbę na włosy.

mloda kociczka; a jak dlugie masz wlosy i na jaki kolor farbujesz?

ja tez nie lubie,ale jak juz sie zaczelo..... tak sie wpadlo w to bagno i teraz to koniecznosc:)

Gość nie farbujemy
skoro wpadłaś już w to bagno... to jak do tej pory robiłaś?

to się przefarbuj na swój naturalny kolor i nikt nie zauważy że się farbujesz ;)

Gość młoda kociczka
copythat ... wiesz od zawsze farbowałam sobie włosy sama ... jedynie pasemka robiłam u fryzjera ... ale sama to jużsobie rozjaśniałam, farbowałam też na ciemniejsze kolory. Ostatnio rozjasniłam sobie ciemną farbę i na to położyłam średni popielaty blond ... i wszystko wyszło cacy mimo że cały zabieg przeprowadziłam sama w domu :)

1 raz na blond malowala mi sasiadka ktora byla fryzjerka wyszly rude wiec 2 raz malowalam juz u fryzjera ze mam dlugie wlosy zaplacilam 150zl pozniej postanowilam ze chce wrocic do naturalnego koloru wiec poszlam do fryzjera pomalowalam na braz zaplacilam kolejne 150zl pozniej farba sie splukaala wiec kupilam farbe garniera braz poszlam do frysjerki i z moja farba zaplacilam 35zl za farbowanie , farba znow sie spulkaka... aktualnie mam jasny brazik i troche juz widoczne odrosty..wiec znow mam zakupione 2 farby i niewiem co teraz:)

leviatan; ciagle próbuje wrocic do naturalnego koloru, tylko ze farby jakos nie bardzo chca trzymac sie na moich wlosach:)

tez myslalam tylko o odrostach ale...mialam robione blond pasemka i widac roznice miedzy wlosami malowanymi farba a rozjasniaczem. wiec juz pomaluje farba skoro juz zakupiona :) tylko niewiem czy jest sens isc do fryzjerki,wszyscy wokol mowia ze sami sobie farbuja moze i ja powinnam przestac utrzyamywac fryzjerow

farba Ci sie zmywa, bo mmiałas wcześniej pasemka. Ja mam tak samo, chciałam, żeby włosy odpoczęły po pasemkach i zaczełam farbowac je na jeden kolor - a że mam naturalne blond - to raz wyszły mi złotorude odrosty :D mimo, że robiłam to u fryzjerki!! koszmar... inna juz mi pofarbowała lepiej, ale i tak mam już prawie farbe zmyta i widac pasemka :(. Musimy odczekac aż zetna się te rozjasniane pasma - wtedy farba bedzie lepiej trzymać, ale ile to potrwa?!?! ;)

Gość poliszkujnka
jedyne co się nie zmywa z pasemek,to szampon koloryzujący palett ale włosy po nim wypadają.Nie polecam