Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZalamanyZyciowo

Za kazdym razem po spotkaniu jest koniec

Polecane posty

poza tym uwierz,przynajmniej ja nie nastawiam się na związki z neta,tak jak Ci mówiłam mam okreslone zdanie o wiekszości facetów w necie (wiesz jakie) i nie mam zamiaru mieć żadnych kont na jakiś portalach,co najwyżej moge miec konto na kafeterii żeby się troche anonimowo pożalić i tyle:)

Gość zaciekawiony tematem
Nie wiem naprawdę nie mam profilu na randkowych portalach ale mam na nk, elektroda i nissanklub to wszystko. I nie wiem czego tam chcą no ale jeśli piszesz, ze ktoś poznał tam swoją żonę nawet to widać kwestia szczęścia i tyle.

zaciekawiony, no własnie ja też tego sobie nie wyobrażałam,a to taki typ człowieka.ale znalazł kogoś kto do niego pasuje i są szczęśliwi i bardzo dobrze:) tylko ja jakoś nie mogę znaleźć nikogo dla siebie lorika, u mnie sporo osób zakłada teraz rodziny a ja czuje się jak wyrzutek,przestałam się juz z tego zwierzac znajomym bo w sumie ile można truc im na jeden temat.zresztą nie chce ich zasmucać,są szcześliwi to po co ja mam siac jakiś ferment gadaniem o tym jaka to ja jestem nieszczesliwa i samotna.stad to konto na kafe

Dobra a ciekawi mnie co napisała byś o mnie po pisaniu ze mną?

pewnie tak.kwestia szczescia.w takim razie ja mam pecha i nic na to nie poradze:)

Lorika to nie tyle za bardzo chciałaś tylko normalnie chciałaś, ja jak bym był z dziewczyną a jeszcze która by dawała do zrozumienia, ze jej zależy to bym się starał aby i ona też widziała a jak on nic nie robił to i nie maił zamiaru być z Tobą.

marimar25 tak do Ciebie

Zaciekawiony, hmm co bym napisała o Tobie? cięzkie pytanie. napisałabym,że wydajesz się w porządku facetem,a jaka jest prawda to już tylko Ty wiesz:) w końcu to net

Lorika,nie wierze,że spotkam ale dzięki,Tobie również tego zyczę:)

Dziękuję za opinię, Ty też wydajesz się być osobą, która uszczęśliwi faceta jeśli mu zaufa, temu szanującemu kobiety choć jesteśmy w mniejszości ale jeszcze żyjemy :-)

Hehe,to jeszcze mi powiedz gdzie takich można spotkać bo ja coś szczescia nie mam? A za opinię-nie ma sprawy,była szczera,sam wiesz,że jestem zdolna do tego,żeby komus przygadać jeśli nie mam zbyt dobrego zdania o nim;)

A masz jakieś zainteresowania, T po tym na jakich portalach mam konto no prócz nk powinnaś wiedzieć czym się interesuję a Ty?

Od tak, dla zbadania swojej wartości jako osoby.

Zaciekawiony,czy Ty przypadkiem ze mną nie flirtujesz;)? zainteresowania-standardowe,nic czym można by było sie pochwalić:)

lorika,dzięki,hehe,to wpsólny topic wiec nie masz za co przepraszać:) tak jakoś z zaciekawionym go sobie ostatnio przywłaszczyliśmy,ale wstęp jest wolny;) nie wiem,nie można tez rezygnować z myslą,że jak zrezygnuje to napewno wtedy coś dobrego mnie spotka. Ja nie wierze naprawde i mysle,że bede sama i tyle.

ale to badasz wartość swojej osoby przez to co twierdzą o Tobie nieznajomi ludzie na kafe?

Nieznajomi i znajomi też a zainteresowania różne masz to wymień dwa :-)

no widzisz czyli historia i muzyka gatunku?????????????

różnego,rock,pop,grunge, raczej nie techno.czemu tak w ogóle chcesz wiedzieć?:-p

A czemu w każdym pytaniu doszukujesz się ukrytego haczyka? Chcę wiedzieć czym się interesują normalne osoby :-)

hehe,no to ja jestem chyba najgorszym przykładem normalności na jaki tu trafiłeś;) a haczyka?sam wiesz dlaczego o ile uwaznie czytałeś moje wypowiedzi;)

no tak czytałem uważnie ale ja nie piszę czy lubisz niezobowiązujący sex tylko jakie masz zainteresowania a sama przyznasz, że to ogromna różnica ;-)

no wiem wiem,ale zaciekawiło mnie to dlaczego Cię to interesuje.zresztą wcale nie szukam haczyków,tak po prostu jestem ciekawa. ale o tym kiedy indziej bo muszę uciekać od kompa.jakbyś chciał się jeszcze kiedyś wspólnie poużalać to mój mail znasz.uciekam,trzymaj się tam i powodzenia:)

wzajemnie

Gość rada dla autora
bo kobiete kupuje się szacunkiem a nie dymaniem na pierwszym spotkaniu

no cześć Wam:) ale widzę się dyskusja rozwinęła że hoho:p

hejka no trochę się popisało różnych poglądów jak widać