Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwniaczkado potegi

facet na utrzymaniu

Polecane posty

qrwa cos sie mojej przegladarce pojebalo :D nie rozumieem jak on moze nie znalezc pacy przez 7 miesiecy :D powiedz zeby dokladal sie do rachunkow albo niech wypierdala :D

Gość dassadasdsads
laski to szmaty ktore leca na kase a ten temat to doskonale pokazuje-zal mi was pizdy !

Gość nastepny gołodupiec
pluje jadem :)

Gość karolajnaq
no niestety - teraz takie czasy ze sporo facetów TO NIEROBY !!! bez honoru, ale za to z wygodnym dupskiem najchetniej niech ma kompa, internet, piwo, co palic, i tyle starczy - wiecej ambicji zadnych - tak jak co poniektórzy tu agresorzy chyba tez tak mają a laska niech zapierdziela, w końcu za coś żryć trzeba i za coś rachunki oplacic, jak się wkurzy to go rzuci, a on sobie znajdzie następną łatwowierną idiotkę, ktora bedzie mu matkowac, bo mu sie nie wiedzie "przez kolejne 7 miesiecy" ktore trwaa ruski rok,

Gość Janek kłos
Moj dawny kolega też tak siedzi przy głupiej naiwnej już piąty rok. Rozwiódł się z żoną, zlikwidował działalnosc i przeniósł się do pewnej kobiety mieszkającej z córką a że ona niska i brzydka to patrzy w niego jak w obrazek i utrzymuje go, zabiera na wczasy, kupuje ubrania i płaci za niego alimenty, byleby tylko był z nią .Ona znajomym i sąsiadom naopowiadała że wyszła za niego za mąż choc tak nie jest bo on nie zamierza się z nią żenic . Jak ona gada żeby poszukał pracy albo powrócił do swojej działalnosci to on sie od nie wyprowadza i wraca do swojego domu który zresztą ona też opłaca ,kupuje firaniki i inne duperele,maluje itd. Po jakimś czasie do niej wraca i znowu jakis czas jest dobrze . Spytałem go kiedyś jak długo tak zamierza to ciągnąc, to odpowiedział,że jak długo się da . Swoją kase ma na koncie które mu procentuje więc czego chciec więcej . Na dodatek kręci od jakiegos czasu z sąsiadką ,bo jak powiedział nudzi mu się samemu w domu jak ona jest w pracy. Nie podoba mi się jego zachowanie ale jedyny wniosek jaki można wysnuc to to że gdyby kobiety nie dałyby się wykorzystywac to nic takiego nie miałoby miejsca .

Gość szanujgnoju
no i dobrze!!!! w koncu faceci sobie pozyja!! a nie tylko te szmaty, ktore żerują na bogatych facetach i same gowno robia, opierdalajac sie cale dnie w domu!!! wy tepe szmaty!!! w koncu czas to odwrocic, niech szmaty zapierdalaja do pracy i zarabiaja a facet niech ma dobrze!! O TAK JA TAK BEDE ZEROWAL NA WAS PIZDY

Gość karolajnaq
uderz w stół haha :) a nieroby zaraz wystąp :) oj chłopczyku, chłopczyku... szkoda mi ciebie

ehhh nie uogolniajmy ze tylko faceci sa nierobami :D bo to sie tyczy obu plci i nie rozumiem po co te piekne epitety

Gość paplanina paplanina etc etc...
pogoń tekiego kmiotka w pizdu :( pierdolony pasożyt przecież ty masz jeszcze dzieci to po ci kolejne dziecko co jeszcze do tego pije i pali

huehue ona go trzyma bo przynajmniej jest jej cieplej w nocy :D huehue

Gość dziwkarzzzz
i bardzo dobrze!! czas obrócic sytuacje, cale zycie to faceci tyrali na kobiety, a te kurwy sobie spokojnie w domu siedzialuy albo dorabialy robiac jakies gowno... teraz niech kobiety zapierdalaja a faceci maja dobrze!! JA TAK BEDE ROBIL!!! i bede żerował na was szmaty :) juz w sumie mam dwie utrzymanki, ktore po prostu rucham a one mi wszystko stawiaja tepe szmaty:)

To powiedzcie mi skąd u was ta hipokryzja ? Dlaczego wyzywacie faceta od nierobów jak nie pracuje, ale jak jest na odwrót to oczywiście wszystko jest ok ?? Jak to się ma w dobie rzekomego równouprawnienia ? Oczekuję odpowiedzi a nie wyzwisk. Jeśli mnie zlekceważycie będzie to dowodem na to kim jesteście... Zatem czekam...:classic_cool:

Gość kobieta ksiedza polecam
KOCHANKA KSIĘDZA !! Romans uczucie rozstanie i to głośne na całą Polskę a dziewczyna nadal walczy i go kocha mimo że jest księdzem wystarczy obejrzec i napisac jakis komentarz zeby jej pomoc wiadomo jest ze ten ksiądz i jego przelozeni oglądają te filmiki ! http://www.youtube.com/watch?v=C5HA0EbGKE4 http://www.youtube.com/watch?v=duVFe9g1xNA http://www.youtube.com/watch?v=0BSbUw_2XAY http://www.youtube.com/watch?v=VuUZHOqc31c http://www.youtube.com/watch?v=Jqgiq8VLxc8 http://www.youtube.com/watch?v=wxOcUGfdI7k http://www.youtube.com/watch?v=j3JTHpbtBpQ&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=aeajmzTb4Yo&feature=related

Gość guomi
hszonszcz Oczekuję odpowiedzi a nie wyzwisk. Jeśli mnie zlekceważycie będzie to dowodem na to kim jesteście... Zatem czekam... o kurwa, aleś mnie rozbawił:D:D:D masz rozdwojenie jaźni?? :P

dziwkarzzzz utrzymanka to ty jestes nieudaczniku :D hszonszcz jak sam napisales jest rowno uprawnienie czyli kazdy z nich powinien wnosic cos do tego zwiazku a w tym konkretnym przypadku ten TYP 'doklada' sie jej do kosztow

Gość makolka
Czytam i tak sie zastanawiam gdzie sa ci odpowiedzialni faceci?Chyba juz wszyscy wymarli bo ci dzisiejsi to ogromni egoisci mysla tylko o sobie i o swoich potrzebach.Niewazne zony ,dzieci aby oni tylko mieli i mogli zaspokoic swoje potrzeby.Przewaznie to kobieta martwi sie co w garczek wlozyc i za co olacic rachunki a oni maja to gdzies.Nie twierdze ze wszyscy sa tacy sami bo sa tez i normalni ,odpowiedzialni faceci ale to sa prawdziwe rodzynki nalezace do rzadkosci.

Gość dziwkarzzzz
oj wy kurwy bedziecie placic zebym was ruchal!! interesuja mnie tyko bogatce doopska

Gość guomi
dziwkarzu, nie interesują nas twoje fantazje :classic_cool:

Gość karolajnaq
dziwkarzzz, chłopczyku my rozumiemy ze masz swoje fantazje i nawet jestes w tym zabawny dobrze ze masz takie ambitne plany bedziemy cie wspierac :PP

Faceci którzy tu się buntują i obrażają kobiety sami są zapewne je**nymi nierobami, co tu dużo dyskutować - prawda w oczy kole. Są porządni mężczyźni, którzy nawet jak nie mają pracy, to przynajmniej pomagają swoim kobietom w domu, a są nieroby którzy tylko na fajki wyciągają, obzeraja cudze dzieci i jeszcze mają się za głowę rodziny :D :D :D tacy się nigdy nie wezmą do roboty, bo sorry, ale kto się piz*a urodził - kanarkiem nie zdechnie

A jak tak płaczecie, żeby was kobiety utrzymywały, to zacznijcie je szanować i płacić tyle samo, co zarabiają faceci na tych samych stanowiskach

Gość jestemsobie dzisiajtaka
dziwkarz samozwańcze, daj na wstrzymanie, najpierw tyrzeba słonko dymać,żeby sie dziwkarzem nazwać :D:D:D

Gość acoc
Kobiety ! szanujcie się ... to nie wstyd byc samotną , wstyd to utrzymywac nieroba zwłaszcza z alimentów które ojcowie płacą na własne dzieci .

Gość Pawel40
Kompletnie ciebie nie rozumiem,okradasz dzieci ? Tatusiowie wiedzą na kogo przeznaczasz alimenty ? Weź idz do pracy a nie utrzymuj gnoja za nie swoją kase .

Gość plaireta
Nikt ci nie mówił,że pieniędzy przeznaczonych na dzieci nie wydaje się na niepracującego fagasa !

niestety tez tak trafiam, albo te nieroby szukają takich naiwnych. Moja koleżanka mi poleciła mieć pustą lodówkę, zeby sie domyślił.