Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaposlubie

slub usc bez wesela

Polecane posty

Gość onaposlubie

Witam, prawie dwa lata temu wzięłam ślub cywilny wraz z mężem, wtedy razem bardzo chcieliśmy wyprawić małe wesele dla najbliższej rodziny. Jednak poddaliśmy się rodzicom, którzy uważali ze po takim ślubie nie wypada robić żadnego wesela. Wiem ze to nasza wina bo się poddaliśmy. Zostało na tym ze ślub był a goście to tylko rodzice + świadkowie i nikt więcej. Po wszystkim udaliśmy się do naszego mieszkania na poczęstunek. Teraz po tych 2-och latach czuje się jakby mi zabrano możliwość zabawy, tego ze chciałam ze wszystkim świętować dla nas najważniejszy dzień. Teraz po tych latach mam czasem dzień ze myślę o zorganizowaniu wesela takiego o jakim marzyliśmy. Zastanawiam się jednak czy warto ... Jak uważacie? (Ślubu kościelnego nie mamy i nie odczuwamy takiej potrzeby)

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bez sensu, gdybyscie brali koscielny to miałoby to sens a tak robic impreze po latach :O głupota

Gość onaposlubie
to byla tylko mysl i chcialam poznac wasze opinie, jednak sama dobrze tego pomyslu nie umiem uargumentowac

Gość p p p p p p p p p p p p
nie...mysle ze nie bardzo po tak dlugim czasie....ALE zawsze mozecie wziac slub koscielny i wtedy wesele:-)

no bo faktycznie.. "slub" usc to wcale nie slub tylko podpisanie jakisc kilku papierkow...

a poza tym teraz glupota by bylo organizowanie... hmm... wesela..

Gość nelka XXX
a jak chcecie imprezke to zrobcie sobie huczną rocznice ślubu... albo weście ślub kościelny! bo tak poprostu to bezsensu:)

Gość olelele je
ten slub koscielny moglby byc fajnym pretekstem do wesela