Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lalcia

WSZYSTKO O MATURZE Z J.ANGIELSKIEGO... ZAPRASZAM

Polecane posty

Bardzo słabo mi poszło. Próbna dużo lepiej. Jak dla mnie była łatwiejsza. A jakie są wasze odczucia?

Gość ttttf
sama niewiem ..wydawała sie taka banalna ..ale sie skupic nie mogłam ..obiue formy wypowiedzi napisałam wiec moze nie bedzie tak zle ..podobno było wiecej fałszów niz prawdy

Tak- w zadaniu o zawodach wiedziałam i rozumiałam o co chodzi, ale trudno było dobrać odpowiedni opis. A fałszów było więcej- to prawda. I lipa...

Gość fristajla madafaka
o matko, z angielskiego wam tez nie poszlo???? Dałny jesteście i tyle, jak ta durna matura moze sie nie powiesc???? :o:o:o

Gość ttttf
no ja tez wszystko tam rozumiałam ale te pytania były głupio sformułowane i trudno było dobrac to fakt..czekamy na odpowiedzi

Gość ttttf
nikt nie mowi ze sie nie powiodła ..bo zdac to na pewno zdane tylko mało % bedzie

Gość dfgdgdhgjhfdj
Ja nie jestem z siebie zachwycona, max 50% bedzie w co watpie:O Jak pisalam w liscie play cartoon in my school to zalicza?:P bo nie wiedzialam jak przedstawienie;d

Boję się tych odpowiedzi. Ja akurat boję się, że mogę nie uzbierać tych 30%. Chociaż... niby podobno wychodzi to po dwa punkty z kazdego zadania i po dwa z wypowiedzi pisemnych, to może jakoś się uzbiera :)

Powinni zaliczyć, ale wiesz... dużo też zależy od człowieka. Jakby oceniał mój sor od anglika, to miałabym około 70 % :D

Gość dfgdgdhgjhfdj
I najgłupsza gafa - napisałam salary jako zniżkę, a to przecież zarobki także juz wiem że jeden pkt do tylu z krotkiej wypowiedzi:O

Gość k,,,
jak dla mnie wypowiedzi pisemne były raczej proste,,,,, ale ostatnia czytanka to już nie :/ myślałam ze będę bardziej pewna tej pierwszej częsci ,,,

A ja nie napisałam o znizce, bo nie wiedziałam jak tylko poprosiłam o szczegóły dotyczące płatności... :|

Gość jioi
Haha, wiedzialam, ze zaraz sie zacznie topik jaka to matura z anglika byla trudna:D:D Lepiej to sobie wmawiac niz szczerze sie przyznac, ze nie bylo sie dobrze przygotowanym:D

ja nie mam pojecia.. probna mialam 70% ale ta.. ?! tez mialam wiecej falszów.. a wystep u mnie dawali play, show, invent :DD ja dałam performence.. a widownia audience :d akurt to pamietalam;d

Ja napisałam show i powiem szczerze, że dużo się uczyłam. Jak wyszłam, to nagle zaczęłam sobie wszystkie słówka przypominać... :/

Gość ttttf
wystarczyyło samao play napisac :D ale pewnie zalicza.. co mieliscie zangielskiego na koniec ? nie myslmy negatywnie na pewno sie to minimum uzbiera..ale nie bedzie to satysfakcjonujace

Gość k,,,
jioi przecież nasze wypowiedzi tutaj dotycza naszych odczuć,,, jeśli ktos pisze ze byla trudna to wiadomo ze dla niego, a nie dla ogółu. bo nasze wypowiedzi są subiektywne jakbyś nie zauważył,,

Gość ttttf
miałas 5 i sie obawiasz ze nie zdałas..eee strasznie skromna jestes:P

Ba... jeju jaki żal. Ocena nie zawsze świadczy o tym na ile się umie.

Gość frewf
to musiałas miec tepego nauczyciela..