Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laleczk_a

Kajdanki

Polecane posty

Gość Laleczk_a

Ostatio kupiłam kajdanki bo chciałabym dodać do łóżka troche ostrości tylko, że jak przypne faceta w kajdanki to co potem z nim robić? jak sie zachowywać? może macie jakieś pomysły?

Gość kukuryku na patyku
przypnij go w kajdanki, a potem mu z buta w coole :classic_cool: 🖐️

Gość Laleczk_a
myślałam o tym aby załonić mu oczy i zrobić loda noo ale co to za seks z zrobieniem tylko loda...ja chce troche ostrości :)

ehhh tak to jest jak sie chce byc ostra diva w lozku,ale sie ma takiej natury... :/

Gość Laleczk_a
noo pomóżcie mii bo nie wiem...:(

Gość Laleczk_a
A może lepiej jak on mnie tymi kajdankami przykuje do łużka a potem zerżnie w dupcię wibratorem i jednocześnie będzie mnie dymał w pipkę ? I do tego mnie zaknebluje, żebym się nie darła asz tak mocno jak zawsze bo potem sąsiedzi kszywo na mnie paczą.

Gość grau39
Kajdanki są po to żeby facet się wyrywał i nie mógł dostać tego co go tak ciągnie. :) Masaż cycuszkami po całym ciele, pocieranko cipeczką po całej powierzchni, "wyginam śmiało ciało" nad leżącym facetem. A jak już się zaślini jak ząbkujący dzieciak, to ostre rżnięcie! Tuż przed wytryskiem możesz szepnąć do uszka, że masz HIV i wtedy rodeo!!!: prubujesz się utrzymać na nim jeszcze 10 sekund !!! :) NA PEWNO NIE ZAPOMNI

Gość grau39
miało być "próbujesz" - poniosło mnie ... :)

Gość grau39
A zawsze mnie ponosi jak piszę i drugom renkom walę sobie konia :-)

Gość grau39
Muszę chyba założyć konto - ten z małym ptaszkiem się tu podszywa ...

Gość grau 39
A tylko ci z durzymi kutasami mogą mieć tutaj konto.

Gość
Kupiłaś kajdanki i nie wiesz co zrobić z facetem? Wyobrazni nie masz :D powiedz jeszcze że różowe :o

mam wyobraźnie tylko niewiem jak faceta doprowadzić do szaleństwa żeby troche pojęczał zanim przyjdzie co do czego ;]

Gość grau 39
Przypmnij go kajdankami do łuszka a potem zacznij napierdalać go bejsbolem po jajach. Będzie jęczał jak oszalały.

Z hivem to był żart. Ale cała reszta już całkiem na poważnie.

no to wiem ale czy ocierając sie piersiami i pochwą doprowadze go do jęczenia? :D mi chodzi o to żeby troche pobłagał mnie

Laleczka jak chcesz żeby Cię błagał kup pejcz :p wtedy na pewno będzie błagał ale żebyś przestała ;)

Nie wiem jakie preferencje ma Twój chłop, więc mówię, co mnie by kręciło. W tej zabawie chodzi o to by dawać, ale nie do końca. Wiesz masz butelkę piwa, ale tylko łyczek możesz mu dać dla smaku. A potem się droczysz. I tak w kółko. Troszkę dajesz i cały czas pilnujesz żeby mu "wacek" nie osłabł. Jak zrobisz, jak mówię, to pod koniec pilnuj żeby sufitu nie zafajdał. :) To będzie strzał jak z Aurory!

skoro nie masz pomysłów to niech on lepiej ciebie przykuje do łózka inac\zej nic z tego nie będzie.

Chcesz żeby błagał ... :) To proste. Kupujesz w tajemnicy korek analny, ale taki fest! I w odpowiednim momencie wyciągasz słoik wazelinki i koreczek. Zrobi wszystko o co poprosisz, będzie błagał i jęczał. Pilnuj tylko żeby się nie rozkleił. Bo to takie nie męskie. :D

kajdanki to przede wszystkim się kupuje parami i przypina do łóżka na rozłożonych rękach.... oczy zawiązuje i zaczyna kusić... masaż biustem aż kolega przestanie panować nad sobą i zacznie błagać... to oczywiście zabawa w dwie strony

lepiej do kaloryfera go przykuj albo do drzewa na podwórku

Przykuj go do łuszka, zaproś kolegem z pracy i zacznijcie siem rżnąć na jego oczach. Będzie wył z zachwytu a jak go rozkujesz to będzie nawet bardzo pikantnie między wami.

Gość artur.d
co do kajdenak, to dziewczyna ma naprawdę sto możliwości, aby doprowadzić faceta do ekstazy. Jeżeli chcesz, żeby Cię trochę pobłagał, możesz mu np. na przemian całować klatę i drapać ją paznokciami, wyciskać sutki i ssać je. Piszę poważnie. To niezła przygoda.

moim zdaniem najlepiej jest jak zrobisz facetowi loda ale będziesz mieć przy tym tyłeczek odwrócony w jego strone, możesz czasem schylic się tak żeby mógł pocałowac Twoj skarb ale tylko na chwile i powoli z przerwami całować go tu i tam..

Gość artur.d
ale ona chciała, żeby facet ją trochę pobłagał. Jak zrobi mu loda to co to za urozmaicenie