Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinka111111

boje sie tak bardzoo...

Polecane posty

Mialam okres odpowiednio 8 stycznia 9 lutego 8 marca 5 kwietnia..niby teraz mi sie jeszcze jakos nie spoznia ale nawet nie mam zadnych objawow ze moze nadchodzic a zawsze 3 dni wczesniej boli mnie brzuch i wogole:( kocham sie zchlopakiem od 3 miesiecy zawsze z gumka fakt jest taki ze gumka jest ubierana czasami kiedy on juz wykona we mnie pare ruchow ale tylko na poczatku potem zawsze zakladamy gumke..Kiedy myslicie powinnam sie martwic? czy moglam zajsc w ciaze? jesli tak to kiedy moge zrobic test? ostatnio kochalismy sie w 2 maja.Prosze o rady

Gość wczoraj już pytałś o to
a odpowiedź jest taka że możesz być w ciąży gdyż gumkę zakłada się przed stosunkiem a nie w trakcie

wiem ze pytalam, wiem ze ejst taka ewentualnosc ale szanse mam nadzieje ze sa niewielkie...niewiem co mam teraz robic..test? lekarz? czy czekac....

Poczekaj jeszcze tak do 10 maja a pózniej zacznij sie martwić. ps.Gumke zakłada sie przed stosunkiem.

wiem ale kurcze nie bylam swiaodma myslalam ze sie nic nie moze stac a teraz pluje sobie w brode...:(:(

nie przesadzajcie na litość boską - trochę lektury przed udzielaniem rad. Tylko 20 % mężczyzn całej populacji posiada w preejakulacie plemniki a tylko u 5 % z tych 20% plemniki te są zdolne do zapłodnienia. na początku stosunku wydziela sie stosunkowo mało preejakulatu, najwięcej jest pod koniec. Biorąc wszystko do kupy - musiałabyś mieć niesamowitego pecha (lub szczęście ) , żeby Twój facet znajdował się w gronie owych szczęśliwców z 5% populacji męskiej. Po drugie - musiałabyś kochać się w dni płodne (dzień przed lub w samą owulację) bo gwarantuję, że ewentualne plemniki z preejakulatu dłużej niż 24 godz. nie przeżyją. wnioski: prawdopodobieństwo ciąży bliskie 0. piszę bliskie, bo zawsze jest jakieś tam prawdopodobieństwo - można np. zostać zapłodnionym przez przypadek w klinice ginekologicznej :) jest dopiero 6 maja - zacznij się martwić za tydzień jakby co. nie masz czasem teraz matury, jakichś stresów?

Gość aaaaaaaaaankaaaaaaaaa
oj boze :O myslis ze w ciazy, wcale nie jest tak łatwo zajsc jak sie wszystkim wydaje, nawet w mega plodnych dniach szansa wynosi do 40%... ja sie starałam o dziecko pol roku caly czas bez gumki itp a ty sie martwisz taka bzdetą :O moze po prostu ci sie przesunie zrob test po paru dniach ale ja i tak watpie w twoja ciaze :O

Meine zeit -dziekuje naprawde troszke sie uspokoilam,matury nie mam pisalam 2 lata temu...faktycznie poczekam teraz z tydzien potem sprubuje zrobic test boje sie tez o to ze tera caly czas sie denerwuje,nic na to nie poradze i to przez ten stres moge nie dostac okresu. --do anki-wiem jak to jest kiedy czeka sie na ciaze i nie mzona w nia zajsc albo sa problemy.Moja siostra ztarala sie 3 lata miala kilka razy insymilacje potem in vitro dopiero pomoglo..zycze powodzenia.Sama sie martwie bo nie jestem gotowa na dziecko i tyle..kiedys dzieci napewno ale nie teraz