Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przebudzenieee???

sama po tylu latach...

Polecane posty

Gość przebudzenieee???

Przedwczoraj rozstałam się z facetem. Byliśmy ze sobą 8 lat,byliśmy zaręczeni. I czuje się taka ...pusta:O Nikt do nikogo nie miał żalu,nie było pretensji...po prostu się wypaliło. A mimo wszystko czuje się źle.Był moim najlepszym przyjacielem,zawsze mogłam na niego liczyć,był zawsze ...po prostu był ...a teraz go nie ma Nie chce zapominać,bo się nie da nie chce szukać niczyjej winy jest mi tylko tak cholernie smutno...tak strasznie żal ,że o to nie dbaliśmy:(😭

Gość stara zolza
bylo minelo.Czas na nowe.Pamietaj tylko fajne rzeczy z przeszlosci. A napewno bylo tego duzo.

dasz rade!!:) za mało czasu minęło musisz być silna-wiem jak to słowo wkurza,też to słyszałam ale taka prawda ciężko przyzwyczaić się do nowej sytuacji

Gość przebudzenieee???
właśnie najgorsze jest to,że pamiętam te wszystkie dobre rzeczy:O że nawet nie było nic takiego złego tak po prostu się wypaliło...:(

I czuje się taka ...pusta" zrób wszystko by na nowo być wypełniona :D

Gość przebudzenieee???
bardzo zabawne regres...

....... szczęściem , radością i chęcią do życia :D co widzisz w tym zabawnego ?

regres i jego filozofie " hard i jego onanizm :P na marginesie niezła stopka ;)

Regres onanizm wzmacnia organizm ;) huehue btw dziwie sie ze szef Ci placi za wypisywanie glupot na kafe

dziwie sie ze szef Ci placi za wypisywanie glupot na kafe ' widzisz hard w życiu trzeba umieć sie ustawić ... nie dość że mi płaci nie małe pieniądze to i roboty mam w sumie na 3 godziny dziennie Do tego słuzbowy kom, wóz , notebook i bony na swieta Wielkanocne i BożoNarodzeniowe :) Do tego full opcja w robocie z komunikatorami że o kaffe nie wspomnę :D

regres Ty to masz szczescie ze to ja nie jestem twoim szefem :D z tymi bonami to mnie niezle rozbawiles :D hueheu

z tymi bonami to mnie niezle rozbawiles" zapomniałem dodac że czasami daje gotówę jak mu sie nie chce biegac za bonami ;) na marginesie tak jest lepiej ... nie zazdroscisz :) i dobrze , pewnie masz lepiej?

Gość heeehhheeee
no to sobie chlopaki pogadali;) Do autorki- 8 lat to sporo, skoro nie bylo problemow to mysle ze po prostu potzrebujecie troche odpoczac od siebie. jesli to milosc to zatesknicie, zawsze sa jakies kryzysy. Bedzie dobrze:)