Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojony zięć

problem powazny chyba :(

Polecane posty

Gość zaniepokojony zięć

Witam.mam 21 lat i razem z moją dziewczyną jesteśmy już 7 miesięcy razem,w sierpniu mamy zamiar sie zaręczyć.poznaliśmy już swoich rodxiców i w tym jest problem.chodzi o to że moja przyszła teściowa jest dl mnie zbyt miła i boje sie że podobam sie jej.jak jestem w domu u mojej dziewczyny to co pół godziny robi herbate lub kawe bo ta już wystygła i wogóle.czesto jak siedze przy mojejd xiewczynie to ona mówi "chodz i usiądz sobie obok mnie" często mówi mojej dziewczynie po moim wyjściu że przystojny jestem i kilka razy proponowała mi zebym został na noc.ja odmawiam bo mam zasady.czasami jak wychodze o 22 to jej mama schowa mi buty i jak usiądiemy to do 3 nad ranem rozmawiamy.boje się że to nie jest tylko zwykłe lubienie a nie chce zaczynać tego tematu z moją dziewczyną... nie wiem co mam robić dodam że mąż tej kobiety nie zyje od 8 lat

Gość taka jedna ktora sie nudzi
hmmm faktycznie dziwna sprawa:):D moze ma taki sposob bycia? skoro twoja dziewczyna nic nie zauwazyla, to moze jej mama taka po prostu jest?

czasami jak wychodze o 22 to jej mama schowa mi buty" no popatrz jaka zgrywuska :P kto by pomyślał ... a teraz powaznie znowu marne pro 2/10 za pomysł z butami

Gość zaniepokojony zięć
moja dziewczyna ma siostre która ma 24 lata i ma też chłopaka z którym jest 4 lata.tego chłopaka jej matka zupełnie inaczej traktuje,unika go i odpowiada raczej chłodno.a ze mna żartuje i zawsze chce żebym został.tamten typ nocuje czasami u nich ale matka jest przeciwna.i zawsze mowi do mojej dziewczyny "to mój ulubiony zięć bedzie" troche to dziwne

whohahahaha :D:D:D no to ci wspolczuje....hej! zaraz zaraz ty cos sugerujesz??? że...zakochala sie w TOBIE??!! :D:D:D

Gość zaniepokojony zięć
to lipa jak teściowa leci na zięcia...ale nie powiem bo ma swój wiek42 latka i nieżle sie trzyma a figure ma lepszą niż niektóre nastolatki :)

Gość zaniepokojony zięć
nie jestem zbokolem który przespi sie z własną teściową:) zanim się coś zrobi to trzeba pomyśleć.skrzywdził bym moją dziewczyne i to bardzo a pozatym mam zasady.jestem wierny swojej kobiecie i tak pozostanie.

Gość RomanoSexmacher
Głupi jesteś :) Zmądrzejesz i będziesz żałował :P

Gość zaniepokojony zięć
jak jesteś ze swoja partnerką tylko po to żeby dupczyć na boku to ci współczuje...najlepiej wtedy żyj w pojedynke i nie rań kobiety z która aktualnie jesteś

Gość 0126
może nie lubi tamtego zięcia bo jej odmówił ?:))) uwazaj bo tez nie bedziesz niedlugo lubiany :PP

to lipa jak teściowa leci na zięcia..." skoro schowanie butów ok godziny 22,00 uważasz leceniem na faceta ? to ja podziekuje ..:P marne , postaraj sie o wiecej detali w tym prowo :P

Gość zaniepokojony zięć
myślisz że to prowokacja? a co mam powiedzieć jak siedze z moją dziewczyną po drugiej stronie a ona mówi "chodż i usiądz sobie obok mnie" ??? kogo mam zapytać o rade jak nie ludzi z forum? z moimi starymi mam o tym gadać???? regres ogarnij się

a co mam powiedzieć jak siedze z moją dziewczyną po drugiej stronie a ona mówi "chodż i usiądz sobie obok mnie" ???" powiedzieć jej nie mnie żeby sie ogarnęła ewentualnie powiedzieć ze wolisz siedziec tam gdzie ci wygodnie :)

myślisz że to prowokacja?' tak a to dlatego że nie wierze że jestes do tego stopnia skretyniały by nie umieć otworzyc gęby w obecności swojej teściowej i przede wszystkim w obecnosci włąsnej dziewczyny :D i wypowiedzieć to co cie wkurwia i denerwuje ....

Gość zaniepokojony zięć
regres sie ogarnij! ciekawe co powiesz jak twoja tesciowa bedzie cie chciala zloic ! to nie jest smieszne :O

ciekawe co powiesz jak twoja tesciowa bedzie cie chciala zloic" moja przyszła tesciowa jest OK ;) razem sporo wódy pijemy jak sie zdarzają fajne impry W przeciwienstwie do ciebie , ja z nią rozmawiam :P a nie spuszczam głowę i sie czerwienie ;)

Gość weronikax
No to współczuję...Babsko jest niezle walnięte- a Twoja dziewczyna to zauważa? Nic nie mówi...Wiesz z drugiej strony może ona ma taki sposób bycia-chce być miła,na luzie....Ludzie są różni...Musisz jakos inteligentnie wybrnąć z tej sytuacji-kiedy ona mówi,żebyś udiadł koło niej to powiedz ,że Twoja kobieta jest tak atrakcyjna,że nie śmiałbyś siadać gdzie indziej :) Może zrozumie...Swoją drogą toprzykre jak kobiety po 40-stce potrafią się zachowywać....

Gość weronikax
A z tym chowaniem butów to już przegięcie....A jeśli nie chcesz byc dla niej nie miły, to powiedz swojej panience,żeby z matką porozmawiała..No chyba ,że u nich w rozinie takie zachowanie jest normalne....

Gość majeczka_30
Na moje oko to ona ostrzy na ciebie pazurrki więc...Uważaj;)

Gość zaniepokojony zięć
tylko że ja nie ostrze pazurków na nią :) moja kobietka mi wystarczy i nie potrzebuje przygód

Stare próchna tak mają. "Jesteś tylko 15 lat młodszy ode mnie, ale 8 lat starszy, od mojej córci" Stare toto, śmierci się boi, więc szuka kupców na dupę, jak tylko może. Nawet z dopłatą. Stąd między innymi utrzymywanie pijących konkubentów i inne patologie... 🖐️

Gość zaniepokojony zięć
dziwne są kobiety po 40 roku życia... jednak to prawda że maja ochote wtedy największa