Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natka*

napady senności

Polecane posty

Gość natka*

Od jakiegoś czasu mam napady senności, czasami takie silne, że nieświadomie odpływam - to silniejsze ode mnie. Zdarzyło mi się nawet w pracy :/ Kawa na mnie nie działa, więc na nic się nie przydaje. Do tego ostatnio pogorszyła mi się ostrość widzenia, a wzrok zawsze miałam bardzo dobry. Codziennie mam problem, żeby wstać z łóżka, muszę się budzić nawet po kilka razy, bo co chwilę zasypiam i nieważne ile godzin śpię. Czy może ktoś orientuje się co mi jest? :>

Gość kunegunda83
idź do lekarza opowiedz mu o swoich dolegliwościach na pewno da ci skierowanie na podstawowe badania krwi i moim zdaniem tak jak poprzedniczki to może być cukrzyca ale nikt ci tu na forum diagnozy nie wystawi trzeba do lekarza i zrobić badania. Życze ci dużo zdrowia wiem jakie to ważne bo sama mam spore problemy 3maj się dzielnie :)

Gość natka*
A orientujesz się jakie są inne objawy?

Gość natka*
Mam zamiar wybrać się w przyszłym tygodniu :) Tylko masakrycznie boję się pobierania krwi, więc jak tylko zobaczą mnie ze skierowaniem w przychodni to wszystkim się humory popsują :P

Gość wrotycz
a tarczyce masz w porzadku?

Gość natka*
O kurcze, zmęczenie na co dzień, wodę piję jak szalona i co za tym idzie, przynajmniej raz na godzinę muszę iść do toalety. Miewam napady głodu, a waga stoi w miejscu :/ No kancik, to trafiłaś, dziękuję :)

Gość natka*
Nie wiem, tarczycy też nie badałam.

Gość zrób morfologię
ja podobne objawy mam przy anemii - senność, wieczne zmęczenie i rano też nie mogę się dobudzić.

Gość natka*
No ale jak powiem lekarce, że chce skierowanie na badanie krwi pod kątem cukrzycy, tarczycy i anemii to powie, że jakiś hipochondryk ze mnie i pewnie mi takiego szerokiego pola nie da. A na ogólnym to raczej nie wszystko wyjdzie :/