Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wodabezgazu.

CZY TO ZNACZY ZE MAM JAKAS GRZYBICE ? pytanie kobiece

Polecane posty

Gość wodabezgazu.

Otóż do niedawna myślałam, że tak ma być. BArdzo czesto sie podmywam, a gdy nie robie tego przez około godzine, to juz zaczyna mi tam brzydko pachnieć. Ostatnio gdy kończyła mi sie miesiaczka założyłam tampona i przez 3 godziny nie było zadnego niemilego zapachu. A mój śluz ma kolor normalny tyle że nie wiem czy to normalne, że ciagle on sie wydziela ? w mniejszych lub wiekszych ilosciach zaleznie od cyklu, ale jest. :( pomozcie. Gdy jestem np w klubie i tancze 2 godziny, pozniej ide siku i jak zdejme majtki to aż czuć jakimś śledziem :((:(:(:(:( PROSZE O POMOCNE ODPOWIEDZI

Gość wodabezgazu.
?

Gość bojabojaboja
To nie grzybica, tylko bakteryjne zakażenie pochwy. Pod wpływem różnych czynników flora bakteryjna w pochwie może się zmieniać i jeśli niektóre bakterie z tych dobrych się rozmnożą, to mogą powodować właśnie upławy, brzydki zapach - właśnie taki rybi. Na własną rękę możesz spróbować leków z apteki. Farmaceutę zapytaj o leki na odbudowę flory bakteryjnej pochwy, ja znam Lactovaginal. Jeśli nie pomoże, to trzeba będzie przejść się do lekarza. I głowa do góry, nie jest to ani nic strasznego ani nic czemu nie da się zaradzić.

Gość adrayuu
tez tak mam...leczylam sie lekami ale nic nie daly;/;/ przyzwyczailam sie juz do tego.zawsze mam przy sobie histeczki nasaczone jakims plynem, i po prostu gdy ide do lazienki to zmaiast papuieru toaletowego podcieram sie nimi, a majtki zmieniam 2 , 3 razy dziennie . i duzo perfum;D i jakos daje rade=]