Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 co o tym myslec???

co o tym myslec???

Polecane posty

Go艣膰 co o tym myslec???

Spoznia mi sie okres ale nie mam regularnych...tylko ze z drugiej strony zadko mi sie spoznia. Spoznil mi sie tez w tamtym miesiacu ale byl normalnie przez 6 dni. Od tego czasu kochalismy sie z moim chlopakiem hmm no moze z 4 razy. Eh raczej nie jestesmy zbyt ostrozni bo niby uzywamy prezerwatyw ale nie od samego poczatku stosunku;/ Ostatni miesiac byl dla mnie troche stresujacy wiec moze to jest tego przyczyna lub tez jakos moze sie to musi wyrownac skoro mam tak nie regularny....zdarzalo sie ze dostawalam tydzien wczesniej. No ale obawiam sie tez troche o ciaze chociaz wydaje mi sie ze male szanse zeby tak bylo....mam nadzieje:( miala ktoras z was tak samo?:(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 co o tym myslec???
nikt sie ze mna nie podzieli jakimis swoimi przezyciami?;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kiszona
Hm poradzi艂abym Ci tak : Jezeli wkrotce okres sie nie pojawi to p贸jdz to ginekologa . POzdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co o tym myslec???
to juz predzej jakis test ciazowy niz ginekolog;/;/ spoznia sie dopiero 1 dzien moze nie bedzie tak zle:( naprawde uwazalismy:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co o tym myslec???
i tak sie boje i nie wiem co robic;/

Udost臋pnij ten post

Zr贸b sb test ci膮偶owy id藕 do ginekologa.... wi臋cej nie moge pom贸c

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co o tym myslec???
a myslicie ze szanse na to sa duze? bo niestety zawsze jakies sa.... ostatnio jakos tak ciagle chodzilam zla wszystko mnie denerwowalo jak przed okresem, dzis rano pobolewal troche brzuch wiec myslalam ze to juz a tu dalej nic;/ A jesli chodzi o objawy ciazy to nie mam zadnych, poza tym na to i tak chyba za wczesnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xyzetka
id藕 do ginekologa, nie chc臋 ci臋 straszy膰 ale mia艂am zupe艂nie tak samo jak ty i dzi艣 wiem ju偶 na pewno 偶e b臋d臋 mam膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co o tym myslec???
no to nie bylo pocieszenie;/ ale co identycznie wszystko jak ja??????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xyzetka
偶eby w 100% potwierdzi膰 ci膮偶臋 jest jeszcze za wcze艣nie, poza tym w brew pozorom nie jest 艂atwo zosta膰 mam膮, co nie zmienia faktu 偶e si臋 zdarza; powt贸rz臋, nie chc臋 Ci臋 straszy膰, s膮 testy, kt贸re wykrywaj膮 ci膮偶臋 po 6 dniach (nie pamietam nazwy niestety w tej chwili); po prostu p贸jd藕 do ginekologa co do mnie, r贸wnie偶 mam nieregularn膮 miesi膮czk臋, a kilka dni po stosunku mia艂am b贸le w dolnej cz臋艣ci brzucha, jestem w 5 tygodniu ci膮偶y i nie mam 偶adnych objaw贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xyzetka
Quick Vue - ten test ci膮偶owy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co o tym myslec???
a jesli chodzi juz o sam stosunek to partner skonczyl w tobie bez prezerwatywy? w naszym przypadku nigdy tak nie bylo a zajscie w ciaze bez wytrysku raczej zadko sie zdarza. Wczesniej tez Ci sie kiedys spoznil? Za wczesnie jeszcze zebym zostala mama...mam dopiero 19 lat. Wiem ze teraz kazdy powie ze nawet na seks za wczsnie, jestem nie odpowiedzialna i takie tam;/ niesety kazdy popelnia bledy;/

Udost臋pnij ten post

to dopiero 1 dzie艅! uspok贸j si臋! mi si臋 sp贸藕nia 3 dni i nie panikuje... Rozumiem panikowa膰 po tygodniu ale po 1 dniu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co o tym myslec???
no taka juz jestem;/ ciaza poprostu mnie przeraza

Udost臋pnij ten post

sama m贸wisz 偶e masz nieregularne do tego stres, przezi臋bienie, a jak g艂upio my艣lisz to jeszcze d艂u偶ej Ci si臋 bedzie sp贸藕nia艂 bo jak panikujesz to sama stresem op贸藕niasz. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xyzetka
ni zamierzam ci臋 ocenia膰, zak艂ada, 偶e wiedzia艂a艣 co robisz. Jak m贸wi艂am, mam nieregularny okres, raz co 28 dni, innym razem ponad 30... czasem nawet d艂u偶ej :( wi臋c na dobr膮 spraw臋 nie mog臋 powiedzie膰 czy kiedy艣 mi si臋 sp贸藕ni艂 (na pewno nie mia艂am d艂ugotrwa艂ych b贸li w podbrzuszu, faktem jest, ze przed samym okresem bola艂 mnie brzuch ale by艂 to b贸l dzie艅 przed po czym zaraz pojawia艂 si臋 okres). Kochali艣my si臋 z partnerem, a teraz ju偶 nied艂ugo m臋偶em, bez prezerwatywy ale NIGDY nie ko艅czyli艣my bez niej. To 偶e w moim przypadku sko艅czy艂o si臋 na ci膮偶y nie musi oznacza膰, 偶e u ciebie bedzie tak samo. Mo偶e, jak napisa艂a艣 wcze艣niej, nie masz okresu przez stres, teraz dotycz膮cy ewentualnej ci膮偶y??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co o tym myslec???
no fakt miesiac byl troche stresujacy i glupi wiec moze to rzeczywiscie to jest to ale sie okaze. Mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xyzetka
powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co o tym myslec???
sprobuje jakos optymistycznie myslec i bede miec nauczke

Udost臋pnij ten post