Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tinkiwinkihejo

czy jest na sali lekarz? (najlepiej ginekolog)

Polecane posty

Gość tinkiwinkihejo

Pytam się tutaj bo na ginekologii to qwa same staraczki sraczki :o Człowiek prędzej wykituje niż odpowiedź dostanie :o Wracając do mojego problemu. Możecie mi powiedzieć mi co to jest i jak sobie pomóc bo już nie wyrabiam ? Od ok. 3 miesięcy nie mam okresu. Wczoraj w nocy seksiłam się z moim M i po wszystkim zaczął mnie strasznie brzuch boleć. Kłuje mocno. Wrażenie jakby mnie miało rozerwać od środka. Po prawej stronie boli najbardziej i macica...Nie mogę usiąść normalnie bo mnie boli. Wzięłam rano nospe i pomogło częściowo. Teraz się odsiusiałam i od nowa ten straszny ból Jutro ide do ginekologa ale może macie jakieś pomysły co to może być? I co z tym zrobić? Nie wiem czy istotne ale mam 22 lata i rodziłam juz.

Gość tinkiwinkihejo
up może jednak ktoś wie?

Gość jestemsobie dzisiajtaka
mozesz mieć zaburzenia hormonalne albo nadzerke, idz do lekarza

Gość tinkiwinkihejo
Sądziłam że nadżerka nie boli... Jutro ide do gina. Może jeszcze ktoś może mi jakoś doradzić?

Jezeli boli Cie nadal,to zrob sobie mocno cieple oklady na podbrzurze i zarzyj jeszcze no-spe,chyba,ze podejrzewarz ciaze,to oklady odpadaja. A nie odchudzadz sie czasami?

Gość CCC.......
Nadżerka nie boli.A czasami to nie ciąża co?????

Gość tinkiwinkihejo
W ciąży nie jestem. Dwa razy test robiłam poza tym nie mam objawów żadnych. A ile mogę tej nospy zażyć? Nie mam niestety ulotki do niej :/ Ja sie zawsze odchudzam :o Czemu pytasz?

Pytam,bo przy intensywnym odchudzaniu sa wlasnie problemy z miesiaczka,poniewaz zaburza sie gospodarke hormonalna,ale do rzeczy. No-spe mozesz przyjmowac 3 tabletki na dobe,chyba ze to ta slabsza no-spa,to 4-5 na dobe,ale tak jak pisalam wyzej,zrob sobie mocno cieple oklady na podbrzusze,moze to byc goraca woda w jakiejs butelce,albo mocno cieply recznik,powtarzaj te zabiegi ze 3-4 razy,z pewnoscia przyniesie ulge. Mozesz takze zrobic sobie nasiadowke,zaparz w wiaderku kilka rodzajow ziol,usiadz na wiaderku i okrec sie recznikiem zeby para nie uciekala,ale oklady sa szybsze i skuteczne.

Gość jestemsobie dzisiajtaka
prypomniałam sobie, ja tak mialam po intensywnym odchudzaniu kilka lat temu, ale koleżanka moja też miala takie objawy jak ty i to było coś z jajnikiem, nie wiem nawet czy jej w końcu nie pękł

Gość tinkiwinkihejo
aha :o jak miło 😭 Zaraz sobie zrobie termofor i się pogrzeje troche. Dzięki joaska1 🌼