Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PannaKicia:)

Hmm...to pewnie zabrzmi banalnie ale jestem ciekawa waszych odpowiedzi

Polecane posty

Gość kto jjshdf
moja to dziwki konserwy i muzyka bez przerwy i tak sobie zyje bedac szczesliwym

Umiejętność cieszenia się chwilą i tym, co posiadasz :)

Gość My nie zrzeszamy się
Levi ----> to skorzystaj z mojej albo z "ktojjshdf". W sumie jedno drugiego nie wyklucza :classic_cool:

DYSTANS. Trzeba mieć cholerny dystans do siebie, do ludzi, do świata.

Gość moje recepta
to pozytywne myslenie, nie poddawanie sie wiara w to ze nie ma rzeczy niemozliwych do zrobienia a przedewszystkim wiara w cos co przewodzi moim życiem i dzieki temu dużo rzeczy mi sie udaje..nie mam słow zeby to opisac ..Bóg? niewiem..poprostu musi to byc cos co nadzwyczaj szanuje i wierze ze dzieki temu dużo osiagnełam

Nigdy nie odkładać czegoś, nie zostawiać na specjalne okazje, nie oszczędzać, bo takich okazji po prostu mozna nie doczekać:)

Jak bylam szczesliwa jeszcze kilka dni temu to mialam taka recepte, zeby wierzyc w marzenia, cieszyc sie chwila, tym co sie posiada i tym ze ma sie przyjaciela z ktorym rozumie sie bez slow:) Ale teraz jak szczescie mnie opuscilo nie mam zadnej...i to jest moj problem:(

My nie zrzeszamy się -> nie skorzystam nie chce czegoś złapać od dziwek i należę do tych porządnych ;p

Gość Bragg81
ksiażki są skarbnicą wiedzy więc krótki cytat: Źródło: "Świat jest pełen chętnych suk "Jacek Piekara " Jestem prostym, wesołym chłopcem. Dobrze się napić, dobrze się naćpać i dobrze podymać czyż świat może zaoferować coś więcej niż tylko zajebistą scenografię do tych trzech rzeczy?"

Gość vctctyc
dno.. wy to nic ie widzicie oprócz dupcenia..dno dno

vctctyc ----> Isaac Bashevis Singer - laureat literackiej Nagrody Nobla, zapytany u kresu żywota, co jest naważniejsze w życiu odpowiedział : fajna dupeczka ;)

Gość Bragg81
Moim zdaniem życie sprawia panu tyle problemów, ponieważ wierzy pan, że są dobrzy ludzie i źli ludzie. Myli się pan, oczywiście. Istnieją wyłącznie i niezmiennie jedynie źli ludzie, ale niektórzy stoją po przeciwnych stronach. # Straż! Straż! T.Pratchett

"Na świecie są dwa rodzaje ludzi: dobrzy i źli. Dobrzy ludzie dobrze śpią, za to wydaje się, że źli lepiej bawią się na jawie" Woody Allen :classic_cool:

Gość fajna dupeczka to podstawa
;)