Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rodzynek.24l.fiu fiu.

Oglądajcie rozmowy w toku !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cała prawda o dziewczynach .......

Polecane posty

Nienawidzę was materialistki , zarabiam 7 tysi i będę samotny do końca życia.

no co tak milczycie dziewczyny ???? wstydzicie sie co ? :D nienawidzę was

Gość oj przestan plakac
kochasz nas;) przyszly puste glupie baby a ty zaraz zrywasz z calym rodem kobiecym ;)

jestem gejem

Gość styyylista
bo kazda kobieta to takie zwierze jak corka psa, a do autora no jakos na kolana nie rzxucasz tym swoim zarobkiem z racji tego ze sie nim chwalisz kokosow nie masz

Gość xbhjbhjbhjbhj
żadna kobieta nie podniesie leżącego bezinteresownie :classic_cool:

Gość ej no rodzynek
przestan,nie ogladam rozmow ale nie mozesz patrzec na kobiety przez pryzmat paru idiotek.Do rozmow w toku zazwyczaj biora totalne debilki bo normalna dziewczyna tam by nie poszla.Ja nie oceniam facetow przez paru debili ktorzy bzykaja co popadnie i jak to sie mowi skora fura i komora,bo wiem ze normalni tez istnieja,z klasa z kultura.I wiedz ze fajne dziewczyny nie myslace o pieniadzach tez chodza po tym swiecie.powiem ci o sobie tyle,nie chce sie chwalic ale zgrabna jestem,ladna tez bo widze jak reaguja mezczyzni na moj widok i mialam do wyboru fajnego goscia z kasa bryka i domem albo chlopaka bez studiow,pracujacego fizycznie ktory zarabia mniej niz ja.i zgadnij?wybralam tego drugiego beo jest cudownym facetem i jak dal mnie moze nie miec nic,razem dojdziemy do wszystkiego.To tyle na ten temat.

Gość podszywam sie:)
nie przejmuj sie :) ostatnie kretynki tam chodza zeby sprzadac swoj honor przed cala polska za pewnie niecale 500zl:):) w dupie byly gowno widzilay. nie wszystki dziewczyny takie sa

Gość kilo marmolady
Własnie obejrzałam ten program i nie widzę nic dziwnego w tym, że dziewczyna zarabiająca 6,5 tysiąca miesięcznie kupuje sobie drogie ciuchy! ale zazdrosne baby na widowni śmiesznie reagowały... głupie pindy

Cała prawda o dziewczynach jest taka że są cwane i urabiają facetów tak jak im pasuje:D

Gość kilo marmolady
prawda jest taka, że dobrze zarabiająca kobieta moze sobie bez wyrzutów sumienia pozwolic na buty za 2,5 tys.

Gość makolka
Ten program jest tak denny ze szkoda oczu