Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robert27

Wybaczyć czy odejść???

Polecane posty

Gość Robert27

Wczorak jak wrocilem z pracy moja dziewczyna byla jakas dziwna dziwnie nakrecona i nie wiedzala co z soba zrobic powiedzialem ze jestem zmeczony i ze ide pod prysznic i ide spac powiedziala dobrze poszedlem spac i obudzilo mnie dziwne laskotanie w tylku obudzielm sie i nie moglem sie ruszyc rece mialem przykute kajdankami do obreczy uszka a nogi zwiazane i przywiazane do obreczy ona mi walila konia a w drugiej rence miala wibrator i wkladala mi go do tylka bolalo bo nigdy tego nie robila i to byl pierwszy raz mowilem zeby przestala krzyczalem na nia a ja to bardziej podjaralo i coraz mocniej i mocnej wkoncu przyniosla takiego sztucznego chuja na szelkach założyła go i zaczela mnie znow pakowac krzyczalem z bolu a ona zwyczajnie przyniosla kolke i pasek i wlozyla mi do ust zebym nie krzyczał pozniej przyniossla dziwne urzadzenie po chwili juz wiedzialem co to jest byl to jakis paralizator ktory kopal pradem i ona mnie caly czas tym kopala po penisie az sie robil czerwony kiedy juz sie tak nasycila to wyszla z pokoju i sobie poszla a ja ze zmeczenia usnąłem rano sie obudzilem rozkuty chcialem z nia porozmawiac ale jej juz nie bylo dzis tez czekam na nia w domu i chce z nia porozmawiac i nie wiem co zrobic czy odejsc od niej czy wybaczyc jej to ?????

Wybacz. To już się na pewno nie powtórzy :classic_cool:

Gość styyylista
podaj jej adres moge cie zastapiuc

Gość Verbennaa
ale masz fantazje...

Gość ooooooops
dobre fantazje 🖐️

Gość glen b
a co do tej ... no ... na poduszce to moje ... zapomniałem zabrać ... jutro wpadnę

Gość heheheehheeheheeheh
hhhhahahaahahahahaha