Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak wy to robicie..........

Jak mając kilkudniowe dziecko można mieć czas by siedzieć na kafe??????

Polecane posty

Gość hi hi hi hi hi hi hi hi hi
No może jakby te mamy z 8 dzieci miały w dawnych czasach kafe to by sobie lepiej radziły:-) Bo przecież tu na kafe są same ekspertki od tego jak prawidłowo organizuje się czas:-)

Gość martuuulka
Przy 2 latku jest mniej czasu na siedzenie przy kompie niz przy noworodku.

Przy 1,5 rocznym dziecku, tak do 4 lat to jest makabra, jak ma się jedno dziecko, bo nie można go z oka spuścić ;P Wcześniej dziecko ciągle śpi, a potem to już ma swoje towarzystwo (na podwórku, w przedszkolu...) Ja akurat mam na tyle dobrze,że mam widok z okna na ogródek, dzieci tam mają piaskownicę i potrafią pół dnia w niej grzebać ;P Siedzą na kocach z koleżankami (jak jest ciepło ;) ) robią "pikniki", mama tylko przysmaki ma donosić :D

malina miało być pierdzioszki w brzuszek :) dmuchasz w brzuszek i to daje takie dźwięki :)

Żal mi tych matek,które nie mają czasu na nic.......

Gość do nanananna
to nie jest dobra organizacja tylko opierdalanie się, mam kuzynkę, która mając 3 dzieci też każdemu wmawia jaka to ona zorganizowana, och, ach, a jak zaszłam do niej do domu to się przestraszyłam, bałam się usiąść w fotelu bo mogłam się przykleić do jakiegoś cukierka, albo zabrudzić porzuconą kanapką czy coś podobnego, do tego smród sików nie pozwalał mi długo posiedzieć, ponieważ w pokoju stał nocnik z niewylanymi sikami.

Kilkudniowe? Do 3 mc mogłam robisz wszystko i wyjśc gdzie chciałam(np na godzinę do sklepu , mama zostawała z córcią) córka spała, jadła, spała , jadła jak miala kilka dni ;)Zadnego płaczu, żadnych kolek :)Teraz ma 8 mc i tez mam czas zeby tu zajrzeć, np kiedy ma drzemkę :)

Gość nie każdy trzyma sie spodnicy
trzeba mieć mamę pod ręką

Gość jajco w majonezie
do nanananna : tymi samymi tekstami rozwalałaś topik matek czworga dzieci..weż spadaj

Gość do jajco w majonezie
koleżanka nanananananana poprostu sobie nie radzi ;) i się wpienia,że innym to super wychodzi.

Gość do jajco w majonezie
no bo mieć 4 dzieci, to te baby nie umieją sie zabezpieczać czy co, do afryki z nimi

Gość hmmm no cóż niektóre
dzieci mają też ojców. wiem że to rzadkość na kafe, ale to naprawdę zdarza się w przyrodzie.