Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocik:PPPPPPPPP

MAcie stresa przed ustna matura ???????????

Polecane posty

Gość akwarelka 1991
dziękuję ;)

Gość gram_de_parte_2
ja mam na podstawie az 6 utworów więc boję się ze o jakis duperel mnie zapytają, ktorego za chiny nie bede mogla sobie przypomniec akurat wtedy:P Ja mam Biblie "Piesn nad piesniami" Mit o Odyseji Tristan i Izolda Romeo i julia werter lalka myslicie ze o co mogą jeszcze ewentualnie spytac aha i właśnie co moge odpowiedzieć na pytanie w czym pomogl ci slownik motywów literackich???

Gość MarcinMarcinF.
Już za trzy miesiace egzamin maturalny. Odczuwam mały stresik przed maturą, szczególnie przed ustną. Z jakich materiałów korzystacie i pomagacie sobie w nauce? Ja zarejestrowałam się na stronie http://www.akademiapwn.pl , a pracę już mam napisaną.

Mnie polki jakos nie przeraza, nie wiem czemu, ale lubie wyjsc i mowic.. Z reguly referaty pisze w nocy, a wyglaszajac je na drugi dzien nie musze nawet zerkac w kartke.. Boje sie tylko angielskiego..

teraz matura jest tak prosta, że nie zdać musi chyba kompletny idiota, ja zdawałam maturę 7 lat temu ale widzę jak bardzo obniżył się poziom więc raczej nie masz się czego obawiać