Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvvghgv yhjy

szukam piosenki

Polecane posty

Gość bvvghgv yhjy

piosenka po francusku, spiewana przez kobiecy mocny glos, nie jest wolna, ale jakos bardzo szybka nie... leciala kilka lat temu w radiach, do tej pory czasem leci, ja radia duzo nie slucham, nie wylapalam kto to spiewa, a w you tube nie wiadomo co wpisac, bo ja francuskiego nie znam i slow wylapac nie moge.... a bardzo mi sie podoba i jakby ktos kojarzyl to byloby super :)

Gość plisssssssssssssssssssssssssss
plissssssssssssssssssss

to na pewno nie ingrid, kojarze jej piosenki, ta wokalistka miala taki mocny glos, cos w kierunku christiny aguilery

Gość meloman_zawodowy
pewnie Garou !

Gość lolita12345
podałaś za mało danych by stwierdzić jaka to piosenka.. może ją zanuć?;d hehe^^ ale tak poważnie to podaj jakiekolwiek słowa,niewazne czy poprawnie to napiszeszczy nie,ale jakiekolwiek które pamietasz z tej piosenki...może wtedy cos kojarzę..

Gość Wolvfram
chyba domyślam się o kogo chodzi ale nazwisko tej czarnoskórej krótko ostrzyżonej wyleciało mnie z głowy, prawdopodobnie tę piosenkę wykonywała w jednym z filmów Polańskiego może to jest jakiś ślad :)

Gość meloman_zawodowy
a tak na powaznie to Celine Dion Tout l'or des hommes wirtualny buziak mi wystarczy ! :D

Gość meloman_zawodowy
lub ostatecznie: Celine Dion Pour que tu m'aimes encore no ale ta to sie ciaaaaagnie...:)

to nie zadna z wymienionych piosenek, ale znalazlam, otworzylam link od Ryjekkk i tam na you tube po prawej strony sa podobne piosenki i bylo Anggun - Cesse La Pluie i okazalo sie ze to ta piosenka :D http://www.youtube.com/watch?v=gU-6eOuYEwQ&feature=related dziekuje bardzo za wsyztskie odpowiedzi, myslalam, ze juz nie znajdzie sie ta piosenka :)