Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

19mlooda91

Czy patentex wpływa na okres?

Polecane posty

Proszę o radę tych które używają Patentexów... ponieważ używam tylko ich bo nie mogę hormonów ze względów tarczycy.... i z tego powodu też mam nieregularny okres.. ale kiedy biorę globulki (współżyję dość rzadko, jakiś raz na miesiąc albo dwa miesiące) okres mi się spóźnia... Kiedyś nie miałam aż takich problemów... i w ogóle po globulkach mam zawsze bardzo gęsty śluz, że mogłabym go wręcz rwać... i ma okropny zapach... przez jakieś 4 dni może... Czy to wszystko wina patentexu? niby nie ma skutków ubocznych a nie wiem czemu takie zmiany w moim organizmie zawsze po? Proszę Wasz o odpowiedź!

Uwazj bardzo na Patentex moja siostra powiła swoja pierwszą córeczke zabezpieczajac sie tak.Bardzo słabe zabezpieczenie radze zgłosic sie do dobrego ginekologa i porozmawiać o innych środkach.Patentex raczej nie ma wpływu na okres z tego co pamietam to środek plemnikobójczy. Najlepiej zgłosć się do dobrego, sympatycznego lekarza który udzieli ci porady. Pozdrawiam

Ja wiem że to nie jest zbyt dobre zabezpieczenie... używamy też durex.... ale o zabezpieczenie się nie boję :) chodzi tylko o ten okres i takie zmiany... dlaczego? heh... niby tylko plemnikobójczy ale częśc się wchłania do organizmu... i nie wiem co może wyrządzić i na co wpływać... ;)